neljapäev, 31. jaanuar 2019

LENDA MINUGA - Katariina Tammert


 Kui ikka juhtud õhtul lugema raamatut, mis on  nii põnev, et sul pole unearvelt kahju seda lõpuni lugeda, siis on asi lugemist väärt. Sellel korral lugesin läbi Katariina Tammerti romaani "Lenda minuga." See on ülihea reisiromaan ning tänu sellele raamatule sain tohutult palju erinevaid riike ja linnu väisata. Ega alati ei peagi füüsiliselt reisima, kui kirjutatakse nii häid raamatuid! Ja romantikat on siin rohkem kui küll!

 Väga lihtsas keeles kirjutatud raamat. Mulle nii meeldib selle autori käekiri. No tõesti, tõesti, sain alles kell 4 magama!

 Laura, ärinaine, kes kipub kordama vanemate ja vanavanemate elumustrit, katkestab lõpuks selle mustriahela ja õigesti teeb. Ta otsib elus oma kohta ja armastust, et leida üles SEE ÕIGE. Kas ta ka leiab? Sellest peate ise lugema. Mina igahates nautisin seda psühholoogilist raamatut täiel rinnal ja mul on tohutult kahju, et see loetud sai. Aga häid raamatuid loen ma vahel mitu korda ja seda raamatut kindlasti, sest see on mul kodus lausa olemas. 100% õige ost!

 Siin on armastust, glamuuri, valu, seksi, õnne, rõõmu jne...mida kõike ühes heas romaani olema peab. Mina soovitan siiralt seda lugeda!

 Ja nüüd, peale selle raamatu lugemist hakkas mul isegi tekkima huvi ühe maailmalinna - Pariisi - vastu! Galantne daam Laura, kes töötab ühes firmas, satub armukolmnurka. No ma nii lootisin et asi läheks nii nagu mina soovisin, ja läkski, jeee! Üks asi on seksuaalne kirg ja teine asi on hingeline suhe ehk armastus. See tuleb ära tunda! Ega iga seksuaalne tõmme ei tarvitse olla kohe armastus, nagu ilmselt paljud arvavad. Armastus on siiski palju sügavam tunne, hoopis midagi enamat kui ainult armastsemine. Siin raamatus on kõike. Igal juhul tahaks selle autori loomingut lugeda veel ja veel...

 Aitäh, Katariina Tammert, et olete selle raamatu kirjutanud!

Rahva Raamatu lehelt:
Raamat

LENDA MINUGA

  Google +   Share
Stjuardessina alustanud Laura teeb lennukompaniis karjääri ning satub keerulisse armukolmnurka, mis sunnib teda silmitsi seisma sügavamate küsimustega, kes ta on ja mida elult tahab. Otsides vastuseid, mida ja keda ta kõige rohkem armastab ning milline mees talle sobib, avastab noor naine perekonnas läbi mitme põlvkonna edasi kandunud käitumismustri. Saatusel on aga tema jaoks veel palju põnevat varuks... muu hulgas rohkelt reise, pidusid, glamuuri, seiklusi ja rõõmu.
ISBN 9789949333240
Ilmumisaasta 2013
Keel eestikeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 174 lk
Mõõt 215x152x16 (mm)
Lisamise aeg: 30.04.2016  Toode pole saadaval



31. jaanuar. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar