neljapäev, 3. jaanuar 2019

ARMASTUSE JÄLJED - Marje Ernits


 Kui ma eelmise raamatu lugemisest sain, pehmelt öeldes, shoki, siis Marje Ernitsa romaan "Armastuse jäljed" mõjus nagu palsam hingele.

  Olgugi, et raamat on olemuselt kurb ja Sireli mees on alkohoolik, on see raamat täis siiraid tundeid ja armastust. Eelkõige armastust koerlooma vastu. Samas paneb see mõtlema ja kaaluma ka omi vigu.
 Raamat on kirjutatud lihtsas keeles, on väga haarav ja põnev.

 45 aastane naine, kes kaotab töökoha, jääb aastateks koduseks, sest kõrgharitud naine ei lepi lihtsa tööga. Ühel päeval saab ta naabervalda uue töökoha ja kõik hakkab sujuma tõusvas joones, ent ometigi tegutseb raamatus nii mõnigi õõva tekitav tegelane ja toimuvad ka kurvad sündmused. Aga lõpp hea ja kõik hea.

 Marje Ernitsa raamatuid olen lugenud mitmeid ja mitmed on ootamas ka veel öökapil. Loen neid suurima hea meelega, sest nendel on hing sees.

 Aitäh, Marje, et selle raamatu kirjutasid!

Rahva Raamatu lehelt:
Raamat

ARMASTUSE JÄLJED

Autor: MARJE ERNITS
 0 Google +0  0 Share0
Romaan käsitleb inimsuhteid: Ei saa öelda, et Sireli mees oleks tundetu joodik, kuid alkoholi ja õlut ta armastab. Ühel päeval tuleb mees koju koos 5-kuuse kaukaasia lambakoera kutsikaga. Sirelile pole kunagi loomad meeldinud, kuid teist vestluskaaslast tal pole ja ta hakkab koeraga rääkima, kusjuures koer nagu mõistaks oma perenaise tundeid ja mõtteid. Nende vahel tekib sügav kiindumus.
ISBN 9789949450015
Ilmumisaasta 2009
Keel eestikeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 125 lk
Kirjastus TORMIKIRI
Lisamise aeg: 16.02.2009  Toode pole saadaval



3. jaanuar. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar