esmaspäev, 14. jaanuar 2019

KUUKERIJAD - Marje Ernits


  Ohjh, sain lõpuks loetud Marje Ernitsa ulmejutustuse "Kuukerijad!"
Jah, see raamat pole mulle, mitte pole mulle! No ei lähe ega hakka vist peale minema ka mulle need ulmeraamatud. Samas paneb mind imestama inimese fantaasia, millel ei ole piire.

 Olen siisni kiitnud Marje Ernitsa raamatuid ja lugenud neid suurima hea meelega, aga see raamat ei kuulu mu lemmikute hulka. Ma ei tahagi pikalt peatuda. Ulmikud kindlasti fännavad seda raamatut.

 Lühidalt: Teo lubas oma sajandikaaslasele Idale tuua Kuu taevast alla ja ta lähebki seda lubadust reaalselt tõestama. Jaapanlasest meesterahvas sureb liftisahtis ning tema veri langeb Ida peale.....Lõpuks hävib Maa ning Maa sisse jäävad elama Ida, kaks jaapani last ja peagi sünnitab Ida kaksikud Raagi ja Eha. Nad hakkavad Maa seest välja ronima...Uhh,,ahastav, igas mõttes.

 Mittehea raamat!

Rahva Raamatu lehelt:
Raamat

KUUKERIJAD

Autor: MARJE ERNITS
 0 Google +0  0 Share0
Aastal 2835.toimuval vilistlaste ballil tõotab noor mees Teo äsja kohatud tütarlapse südame võitmiseks, et kingib talle Kuu. Algselt romantiliselt mõeldud lubadusest kujuneb välja hirmkallis suurprojekt tühjaks pumbatud Maa kaaslaselt hinnaliste varade kaevandamiseks ja Maale kantimiseks. Projekt, mida uurimise käigus Kuult elu avastanud Teol enam peatada ei õnnestu, toob kaasa katastroofi ja inimkonna hävingu Maal. Ainsatena elavad selle üle tema arheoloogist armastatu Ida, kes iidsetes templites väljakaevamisi sooritab, ning kaks tillukest jaapani tüdrukut. Ootamatult matriarhi seisusesse sattunud Ida otsustada jääb, kuidas tagada elu jätkumine maa–alustes tingimustes.

Marje Ernitsat (s.1948) on nimetatud eesti produktiivsemaks kirjanikuks ja nais-Kaugveriks. Lõuna-Eestis Kanepi vallas elav kunstnikuharidusega autor alustas kirjutamist alles vanemas keskeas, kuid on pälvinud tunnustust mitmel romaanivõistlusel.

ISBN 9789949914975
Ilmumisaasta 2012
Keel eestikeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 186 lk
Mõõt 195x126x10 (mm)
Kirjastus RANDVELT KIRJASTUS
Lisamise aeg: 30.04.2016 
5.09 2.50 €
Kaupluses püsikliendile: 2.50 €
Kaupluses: 2.63 €
Kaup kätte: Kiirtellimusega: homme, 15.01





14. jaanuar. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar