pühapäev, 3. veebruar 2019

Uued numbrid on ilmunud


 Ajakirjade "Saatus & Saladused" ning "Müstilised lood" veebruarinumbrid on ilmunud.

 Sellel korral on ajakirjas "Saatus & Saladused" avaldatud Tiia Merily Schneideri luule ning minu lühijutuke "Naerata nüüd jälle sa.."

 Kui ka sinul on mulle rääkida mõni põnev või müstiline jutuke ja arvad, et sinust saaks hea artikli, võta minuga ühendust juba täna! Igakuiselt saadan ka ajakirja luuleveergu luuletusi, märtsi numbri tarvis on autor juba olemas, aga kui tahad, et sinu luule ilmuks aprilli numbris, võta minuga ühednust juba täna.

 Jätkuvalt teen koostööd ka ajalehega "Nelli Teataja."

 Rahvas siin küsib, et miks ma enam igapäevaselt oma tegemistest ei blogi. Kui nii öelda saab, võtsin aja maha, ei taha väga oma eraelu avalikult jagada. Aga minuga on kõik kõige paremas korras, tegelen aktiivselt kirjatööga ja ootan oma lühiromaani "Vihmatüdruk" sündi. Ka uus lasteraamat on toimetatud ning illustreerimisel ning ka päris mitu raamatut on koostamisel, pluss artiklid. Ma elan ikka aktiivselt "sõnaseadja" elu ja olen õnnelik.
  Ahjaa, lisaks reedel Jahtklubis bluusi nautimisele käisime ka hea Ergot pilli järgi "Bum-bumis" tantsimas ning olime niisama mõnusad. Seega eraeluga on kõik, kui see kedagi tõsiselt huvitab.

 Olge hoitud ja armastatud ka teie!
elan selle talve üle :)
Simba talveõhtus
minu jutuke...
minu jutuke...
Tiia-Merily Scheideri luule


3. veebruar. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar