teisipäev, 14. august 2018

Rada 124.päev+ Weekendi piirkonnas

meie gäng. päike oli erakordselt ere :)

 Kuna täna plaanisin postimajja minna, võtsin ühtlasi Germo ja Maarja ning kepid ka kaasa, et siis mitu asja ühes. Seega raamatud sõidavad ja külastan lähipäevil taas postimaja. Täna aga kepikõndisime Weekendi piirkonda, lihtsalt uudistama mis toimub. Isegi Kuursaalile ei saanud ligi, piidred ees, ei saanudki sealt Rannaparki minna, igal pool käib vilgas töö, sest juba neljapäeval saab see möll alguse.

 Kilomeereid tuli vast 5-6. Mul ei olnud pedomeetrit peal, seega täpselt ei tea. Aga polegi vahet, peaasi et liikusime, kuigi vahepeal läks kõht tühjaks ja sõime ülimaitsvat rämpstoitu. No organism nõudis ja ma olen ka maininud et söön kõike. Aga jah, edasine liikumine ei läinud üldse nii ladusalt, aga ma ei põe ka seda, ikkagi liikusime. Kuid tuleb vist järgmisel korral ennast rajale minnes soojemini sisse pakkida, sest põlvest käis mingi valu läbi, tahtis jalust maha niita, aga ikkagi jäin ellu. Koju jõudes võtsin magneesiumi ja varsti määrin ennast tinktuuriga sisse. Elan edasi. Näis kuidas homme olukord on. Elan ja kepikõnnin üks päev korraga.

 Sellel aastal on Weekendil lausa 4 lava, aga ega neid eriti uudistama pääse, ühe sain pildile. Kuigi ujujad saavad rannas veel veemõnusid nautida, on piirkond suhteliselt piiretega  piiratud. Mina hoian sellest möllust suure kaarega eemale ja hea oleks üldse kolmeks päevaks Pärnust põgeneda, aga kuhu mul ikka põgeneda, elan selle tümaka üle. Pole see vaibakloppimine mulle.
raamatud postimajja viidud..
Koidula
minu lemmikallee
natuke ikka on ujujaid ka...

üks lavadest otsevaates..
ka Pärnu rannas kasvavad palmipuud :)
Kuursaali ümbrus...
veidike rämpstoitu ei tee paha :)
ma tean et ma olen kasside magnet...
Tallinna väravad

 Ja kuna blogi on mu avalik päevik, lisan siia ka eilse nn "kaalulangemisteema."

Mäletad mind nendes pükstes? Veel 1 aasta ja 4 kuud tagasi ei mahtunud need mulle enam jalga, nüüd poen kahe jalaga ühte püksisäärde. Kaalulangetamiseks ei ole vaja ühtegi preparaati ega imevidinat, süüa võid kõike, ei mingeid dieete, lihtsalt liigu, liigu (kepikõnni nagu mina) vähemalt 2-3 päeva nädalas 6-10 km ja sa kaotad kaalu. Mina olen 1 aasta ja 4 kuuga igatahes (vähemalt) 30,5 kg kergem ja ei kavatse enne alla anda kui kaalun alla 100 kg. 2017. aasta 6. aprillil alustasin kepikõndimisega, selleks ajaks kaalusin juba 143 kg, aga täna kaalun (vähemalt, täpset kaalu ei tea, pole viimasel ajal kaalul käinud) 112,5 kg. Kõik rajale!
pugesin kahe jalaga ühte püksisäärde...
üritasin läbi peegli jäädvustada. püksid mu ees, lõksuga restil kinni
hea võrdlus, aga kõht on mul ikka veel probleemsem piirkond

Olge terved!

14. august. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar