esmaspäev, 13. august 2018

Jaansoni rada 123. päev


 Niikui niuhti rajal käidud!
Tegelikult oli meil juba eile kindel plaan rajale panna, aga kui kotti pakkima hakkasime, hakkas ilmtingimata sadama. Õhk ei olnud ka just kõige soojem, et vihmamärjaks saada ning plaan jäigi katki. Ju siis ei olnud meie päev. Aga täna oli. 100 %oli.

 Kummaline, 11 km läbida on minu jaoks juba liiga vähe, ei vähimatki väsimust, ausalt. Just 11 km me Germoga täna kepikõndisimegi. Ehk siis Jaansoni rajast (ühest rajatiirust) jääb meile väheseks, seega võtsime täna suuna mujale ja kepikõndisime Tammiste hooldekoduni ja tagasi. Ilmselt nii hakkamegi tegema, hea ja rahulik metsavahetee, ei ole liiga palju liiklejaid. Ja täna on ka ülimõnus ilm tervisespordi harrastamiseks, ei saja ega pole liiga kuum. Samas igasen kuumi suvepäevi tagasi, sest juba teist päeva on külm ja kuidagi sügisene. Aga ma ei virise, olen lihtsalt kuumuse poolt ära hellitatud. Pealegi loodan veel sellel suvel merre saada. 17 kraadiga lähen juba vette.

 Kaalul ei ole ma peaaegu kuu aega käinud, kodus seda ei ole ja...aga tunne on nagu oleks mõni kilo kadunud, kuigi kaal seisab suht ühel kohal ja langeda enam nii ei taha. Samas kintsud jäävad üha õhemaks ning Evegi naeris, et mu sääred on jämedamad kui kintsud. Naljakas, eksole? Endale tunduvad ka, sest sääred on tohutult musklis. Varsti olen nagu mõni monstrum :)

 Mis seal ikka, taas üks rajapäev eesmärgi poole.

Galerii:
2 km läbitud...
3 km läbitud...
rada
4 km läbitud...
esimene puhkepaus silla juures
uue silla all
Tammiste hooldekodu ees
Pärnu Cruises ikka sõidutab veel soovijaid...


13. august. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar