pühapäev, 5. august 2018

Jaansoni rada 121. päev. Tammiste.


  Täna oli veidi jahedam suveilm ning me otsustasime Maarja ja Germoga juba päeval rajale minna. Päris mitu õhtut sai lõõgastatud, viimati käisime rajal kolmapäeval, oligi paras aeg minna. Lisaks andis eilne Clavise kontsert (me ei käinud eile Bum-Bumis pidutsemas, vaid käisime kontserti nautimas, tarbisime jäävett) sellise energialaksu, et energiat oli vaja kusagile rakendada.

 Kui olime üle 4 km kepikõndinud ja oma esimest istepausi tegemas, tuli mulle mõte kepikõndida Tammistesse armsale sõbrannale Ruthile külla ja seda me ka tegime. Ehk siis läbisime täna 18 km. REKORD, JUHUUU! Olgugi, et peale 9 km puhkasime Tammistes mõned tunnid ja tuhisesime taas koju. Mingit väsimust ei ole, miski ega keski liiga ei tee, energiat on ülearugi. Ka Maarja ja Germo ei kurda. Kuidagi väga kerge on olla. Ma pole küll mitu nädalat kaalule saanud aga mul on tunne et olen nüüd taas paar kg kergem. Aga ehk kunagi eksin ka kaalule ära, omal kodus seda ei ole ja ei ihka ka, muidu hakkan ehk liiga tihti seda asjandust külastama jne...

 Tegin ka väikese kalkulatsiooni, Tammistest tagasi tulles arvestasin need paar puhkepausi maha ja me läbisime 9 km kõigest 95 minutiga. Ennast kiitmast ma ei väsi, kaaslasi ka mitte. Me olime ülitublid!

 Rehkendasin selle nädala 3 päeva kilomeetrid ka kokku, neid on 33,6. No kepikõnniga ma igatahes jätkan, sest see on mind palju tervemaks ravitsenud, ausalt. Tunnen ennast vähemalt 10 aastat nooremana.

 Aga nüüd fotod ikka ka:
Maarja ja kased
2 km läbitud...
3 km läbitud...
4 km läbitud...
reklaam rajal
uue silla alt mööda kergliiklusteed Tammistesse
reklaam tee ääres
Tammiste hooldekodu ees
puhkepaus Nuka peatuses
Tammiste bussipeatus. Vaid 600 m veel kepikõndida
perekass Jossu
perekoer Digi
Maarja ja Jossu
Ruth, Maarja, Germo
Ruth, mina, Germo
ja uue silla all tagasi, vaid üle 4 km koju veel

Aitäh, kallis Ruth, meid võõrustamast!

Ahjaa, aitäh ka uue tassi eest! Sellest blogin mõnes teises blogis.


5. august. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar