kolmapäev, 1. august 2018

Jaansoni rada 120. päev+ Gaud...

Gaud on 1 neist inimestest kes paneb Germo punastama ja häbenema :)

 Täna on külalisrohke päev olnud. Ja päeva lõpetuseks, pärast tundide kaupa istumist, läksime loomulikult rajale. Õhtuti on nüüd ilm veidi talutavam ja saab täitsa trenni teha.

 Mu sõbranna Gaud, kes vist elab juba paarkümmend aastat Rootsis, jõudis meile täna külla. Nagu näha, Germo särab nagu jõulupuu, punastab, häbeneb ja on siiralt rõõmus. Mõningad inimesed lihtsalt mõjuvad talle nii. Ja oma emotsioone ta varjata ei oska, pigem jookseb minema. Tuppa ikka. Nii armsad pildid tulid, et see sobib neist ideaalselt blogipostituse kaanepildiks.

 Gaudile siirad ja suured tänud ka Lätist toodud tass-magneti eest! See on jah kaks ühes, sest ma kogun tasse ja külmkapimagneteid. Aitäh, aitäh, aitäh ja kohtumiseni juba novembris!

 Läksime Germoga rajale alles 21.15, kuna Maarja ei olnud selleks ajaks oma asjatamistelt tagasi, otsustasime kahekesi minna ja ma olin nii kindel, et Maarja tuleb järgi, tuligi. Ootasime teda 3. kilomeetril, kus tegime ka esimese puhkepausi. Kokku läbisime täna 6,3 km. Enesetunne on mõnus, ei mingit väsimust, ei mingit muret. Kõik on kõige paremas korras. Aga lasen nüüd fotodel kõnelda.

ja ikka rõõmsad :)
tass-magnet Lätist
minekuselfi..
2 km läbitud...
olen, olen higine...
3 km läbitud...
pool maad tänasest rajast läbitud...
hilisõhtune vaade jõele...
Maarja jõudis järgi...



1. august. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar