esmaspäev, 6. august 2018

Jaansoni rada 122.päev

 Täna sai rajal käima hakkamisest 1. aasta ja 4 kuud!

 Tuleb kasutada jahedaid ilmasid rajal käimiseks ära, sest ilmatargad ennustavad (kuigi panevad mööda) uut leitsakut, siis ei suuda nii palju ennast liigutada. Ja pealegi tagab kepikõndimine, lisaks kõigele, hea une. Nii me õhtul Maarja ja Germoga taas rajale tuhisesimegi.

 Täna olime tagasihoidlikud, tegime vaid 6 km, ei plaaninudki rohkem, kuigi eilsest 18 km läbimisest oleme kõik väga elevil ja reipad. Maarja ja Germo küll läksid eile vara magama, aga mina müttasin ikka ringi. Aga juba kell 7 hommikul Germo ärkas ning tegi endale kohvi.

 Kui ma siin olen maininud, et olen ennast kepikõnniga terveks ravinud, siis tegelikult olen kindel, et ka Germole on see igati tervendavalt mõjunud ja usun, et liikumine hoiab ka (lisaks ravimitele mida ta tarbib) ära pahad epilepsiahood. Seega olen sada prossa kindel et me kõik kolm oleme õigel teel. Maarja tervise edu pant on ka ju liikumine, liikumine ja just liikumine.

 Olge terved!
jõepromenaad-mu arm
2 km läbitud...
rada...
kaassõdalased :)
endel öös :)
kaldal...
käe ulatas noor paadimees...
tüüne Pärnu jõgi hilisõhtus...
3 km läbitud...

 Mu sõbranna Anneli jätab juba kolmapäeval taas Eestiga hüvasti, emigreerub Lapimaale, sest tal algab kool. Aga veel on võimalik Anneli käest osta ta oma kätega valmistatud Nurga talu, ehk siis tema kodutalu tooteid. Siin pildil on osad mida ta müüb ja vajadusel võtke ühendust Anneli Koppeliga facebookis. Tooted pildil on: piparmünditee, saialilletee, rabarberi-angervaksa siirup, koduvein (vist rabarber), käsitööšokolaad, maitsesool kaselehtedega, maitsesool nõgesega...ja neid on veel palju teisi ka, ka jahusid jne...Karju kui soovid!?

Nurga talu tooted


6. august. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar