laupäev, 11. august 2018

Pööloy Gläänz ja Veerev Õlu

Pööloy Gläänz
  Jõudsin eile vaevu Gildipäevadest blogi valmis kirjutada kui juba jõudsid Tallinnast kallid Lea ja Rene, nii ma suure ähmiga, koos nendega linna tuhisedes, oma fotoaparaadi koju unustasingi ning jäädvustasin Veerevas Õlus Pööloy Gläänzi telefoniga, sestap pole fotode kvaliteet just hea, aga pidu oli ikka ülivõimas. Pisike Veerev ja meeletu, meeletu rahvamass. Aga asi oli seda ka väärt, sest Pööloy Gläänz on niivõrd hea bänd, et meelitabki rahva rokkima. Aitäh, poisid ka minu sõnadele loodud laulu "Eemal" esitamise eest!

 Väga armas oli kohata isegi selliseid tuttavaid keda polnud lausa 30 aastat näinud. Vahel ma mõtlen et kuhu see aeg küll kaob, või et ma pole nii vanagi et saan rääkida mingist kolmekümnest aastast, aga paraku tuleb tõdeda või tõele näkku vaadata, või kasvõi peeglisse vaadata ja uskuda et aeg kaob halastamatult kiiresti, aga meie oleme ikka noored. Super õhtu oli, ülivõrdes! Aitäh!

 Täna jätkuvad Gildipäevad ja algab Augustiunetus, sestap lähme Germoga taas loetud tundide pärast melust osa saama. Kohtumiseni seal!

 Mõni fotosüüdistus ka:
pidu
tantsud ka laudadel, nagu ikka vanas heas veerevas...


Pööloy Gläänz Veerevas Õlus 10. agustil
blogi kirjutatud 11. august. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar