kolmapäev, 27. aprill 2016

Vaimupuu+ kanepiõli+...haigused+...Vajan tööd!



    Täna jõudsid lõpuks kohale Vaimupuu ajakirjad, mille kaasautorina olen töötanud juba põhimõtteliselt eelmise aasta lõpust. Vaimupuu ilmub üle kuu ja kolmes viimases numbris on minu kirjutatud artiklid sees. Kolm kaanelugu ja üks väike nupuke on ka värskes numbris Pärnus toimunud HEV koolide 12. vabariiklikust laulukonkursist, mille korraldas sellel aastal Pärnu Toimetulekukool.
   Sellest kõigest saab ka lugeda veebis, Vaimupuu kodulehelt.
Ajakirja saate endale soetada, kui toetate Vaimupuu sündi. Võtke ühendust ja leppige kokku kuidas ajakiri endale soetada.. Minu kaudu ei saa! Kontaktid (kus nimekirjas kahjuks mind ei ole) leiate SIIT..

   Täna käisin järjekordselt ateroomi sidumas, ikka tuleb veel mäda. Reedel lähen uuesti. Kuid enesetunne on kordi parem ja isegi vajutades ei ole enam valus. Kuid haigused käivad paraku ikka käsikäes. Kui juba põletik veres on, võtab see hellad kohad ette. Minu hell koht on hambad ja suuõõs. Kuna uuest aastast olen ma ametlikult töötu, jäi mul ka hambartsil käimine poolikuks. Tasuta ju sealt abi ei saa. Õnneks olen ma mitme ajakirja ja ühe ajalehe kaasautor, ning vähemalt Nelli Teataja lugude eest saan ka tasu, kuid kõik kulub elamiseks, asrti juures ravil käimiseks paraku raha ei jagu. Haigekassa ega linnaarsti garantiikiri ei kompenseeri hambaravi ju meie riigis. Ning Germo kõrvalt 8 h päevas tööl käimine on suhteliselt võimatu, seega olen igasugustele pakkumistele valvas, kus saaks 3-4 tundi päevas tööd teha ja vajadusel Germo kaasa võtta.
  Täna õnneks soovitas proviisor mulle kanepiõli. Juba esimesel manustamisel (määrisin põletikulist iget, sest hambakivi on lausa juureni kasvanud ja mu suuõõnes põletiku tekitanud) tunnen ennast paremini. Isegi 1.90 sendi eest on võimalik abi saada.



  Reedel toimub juba kirjandusõhtu Pärnus, millest kajastas ka kohalik leht. Kuna teksti kopeerida siia pole lubatud, lisan lingi, mida paraku saavad lugeda vaid need kes on endale koju paberajalehe tellinud. Loomulikult tulen ise kohale, panen kenasti mütsi pähe ja tulen rahvast hirmutama :) Täna sidumistoas väideti, et vähemalt kuu aega pean veel pesemata juustega ringi käima, sest pea laes haigutab suur auk ning sinna ei tohi ühtegi bakterit sattuda.

  Artiklit lugeda saate Pärnu Postimehest.

 Eve ja Irina, aitäh, et te mu päeva armsaks muutsite! ;)

27.04.2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar