laupäev, 16. aprill 2016

Segasummasuvilas keset kevadet



   Polegi mahti blogida olnud, kiire nädal. Täna on juba rahulikum ja tervisega ka kõik ok.

Möödunud pühapäeval astusin valesti ja nikastasin jalga, sellepärast olin sunnitud mitu päeva koduseine vahel komberdama. Lisaks veel see ateroomi teema ja skandaal ajakirkjanduses, kus sääsest tehti elavant, nagu see ikka käib, kui varastatakse artikkel ja tehakase see oma arusaamaga ümber, ehk siis ajakirjanduskeeles müüdavaks. Aga ega inimesed vaevu eriti intekate "tausta" uurima, lähevad kollase ajakirjanuse poolt tõlgitud valedga kaasa ja ongi asi valmis.

Viimastel päevadel on tehtud ajakirjanike poolt mitu pakkumist kirjutada vastuartikkel, kuid milleks valada õli tulle, kui leek alles hõõgub? Need kes vaevusid Ohmygossipi intekat lugema, said ka aru, et teiste meediaväljaannete poolt varastatud ja ümber tehtud "uudis" on sulaselge vale. Ma pole iial väitnud, et tuntud nõid midagi valetaks. Aga las ta olla, mis tehtud, see tehtud. Küll sain ma nii palju ära teha, et Delfi Publik vähemalt muutis pealkirja, ega nad ometi ju artiklit alla võtma ei hakka, nende leib ju. Aga, jah, tänud sõbrad, kes te kõik mu meilile, telefonile ja facebooki postkasti toetavaid sõnumeid saatsite! Teid oli väga palju. Ega ma tegelikult nii väga ei muretsenudki, sest minu sõnum oli hoopis midagi muud intekas. Tänud ka neile, kes soovitasid asja ametlikuks võtta. Mulle ei ole vaja igasuguseid jamasid, sest need kes mind tunnevad, teavad nii ehk naa, et meedia oli valesid täis. IIlmselt näeb ja tunnen ka tuntud ja üks võimekam Eesti nõid, et minu poolt pole midagi valesti tehtud.

NB !!! SEDA BLOGIMATERJALI MA EI LUBA ÜHELGI AJAKIRJANIKEL KOPEERIDA EGA VALESTI TÕLGENDADA!

  Nüüd aga teise teemaga edasi. Rõõm on, et mu raamatud ikka ja aina müüvad ning inimesed vevuvad kirjutama ka tagasisidet. Üks neist on siin, kirjutatud Triinu (fotol) poolt:

Margit Peterson , kirjanik kes kirjutab raamatud nii mõnusalt, et isegi mina,kes pole kunagi mingeid raamatuid lugeda viitsinud (tuleb tunnistada,et ka kooliajal mitte) ....loen Margiti raamatuid mõnuga, kui selleks sobiva aja laste ja muude toimetuste kõrvalt leian.. Kulla Margit jätka samas vaimus!Suured tänukallid sulle!
 Seda kindlasti ja ei saa mainimata jätta,et annad enda raamatute kaudu ka palju elutarkust / mõtlemist. smile emoticon mina soovitan küll 100% neid raamatuid lugeda kõigil .
______________________________________


Mis valutavasse ateroomi puutub, siis valudest sain lahti diclaci tablettidega ning samad tabletid ravisid terveks ka mu välja astutud jala. Juba teist päeva liigun ja aina tegutsen.

  Nii keetsin ka järjekordselt valmis süldi, selle kevade viimase süldi ilmselt. Ja täna sai hea maitsata. Ja kuna mul on kodus üks maiasmokk, siis vahel olen ma sunnitud ka magustoite tegema, täna olis selleks leivasupp rosinatega. Retsepti kirjutama ei hakka, seda olete ilmselt kõik teinud. Või?

Kena nädalavahetust, sõbrad! :)

16.04.2016.a.
Vana-Räämawink emoticon.smile emoticonina soovitan küll 100% ne

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar