neljapäev, 26. detsember 2019

Meie jõulud


Germo on hea laps olnud :)

 Lõpuks ometi hakkavad jõulud läbi saama! :)
Aga tegelikult on meil ilusad jõulud olnud. Ausalt. Ja alati jäädvustan ma need ka oma blogisse aka elulooraamatusse. Et oleks ka aastate pärast ilus vaadata.

 Jõuluaega mahub päris mitu ilusat seika ja päeva. Algas see õdede ja vendade seltsis ja loomulikult käisime ka kalli Ema haual. Küünlad sai süüdatud ka vanaema ja vanavanaisa hauale. Ja alati ma jäädvustan ennast Ema haual, see lihtsalt on mul kombeks.
 Mõned tunnikesed koos armsa perega Lõpel väikevenna tehtud jõululaua taga istudes möödusid niiiiii ruttu, aga küll me taas kokku saame, ühel meist on suur juubel tulemas ;)

 Lisaks külastasid ja helistasid meile paljud hääd sõbrad, aitäh!

 No muidugi olen ma lugemise ja kirjutamise lainel. Ma juba ei mäletagi mitu artiklit ma taas valmis vorpinud olen, lisaks veel oma käsikirjad, millega tegelen pidevalt.

 Tuleb välja, et me oleme ka head lapsed olnud, sest eile külastasid meid jõuluvana ja päkapikk. Saime ikka päris head kingikotid! Suured ja siirad tänud! Oleme väga tänulikud!

 Ja rajal kepikõndimisest ma juba eelmises blogis kirjutasin.

 Mõnusat aasta lõppu ja imelisi pühande viimaseid tunde!

 Fotod:
kalli Emaga
kallis Ema
vanavanaisa ja vanaema
vanaema Marie Tamberg
kiisu
patustsime...
Reet :)
vanema venna sõna tuleb alati kuulata :)
Kalle

pesakond :)
pesakond :)
pesakond :)
Germo Lõpel, nagu alati pildialbumeid vaatamas ...
oleme ju head lapsed olnud? :)
väikesed rituaalid kulusid ka ära ;)
ma ei põe hirmsat jõuluhullust, aga traditsiooniliselt sööke tegin ikka, siin teisipäevane praad ja eks sai ka hapukapsast ja verivorsti mekitud, ei mingit ülepingutamist ega sadat toitu!



26. detsember. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar