teisipäev, 24. detsember 2019

KURADIL ON LAPSE NÄGU - Marek Kahro


 Oh ja ah! Niivõrd kahju on, et see raamat loetud sai! Vaid 3 õhtut põnevust ja ... Väga, väga hea raamat!
"Kuradil on lapse nägu" on järg Marek Kahro raamatule "Seal, kus näkid laulavad," (2016) mis pälvis kirjanduskonkursil "Bestseller 2015" ilukirjanduse žanris esikoha. No oli ka seda väärt! Sama hea, või isegi põnevam, on antud raamat. Uhh!

 Eelnevatest Marek Kahro raamatutest olen ka bloginud, neid blogipostitusi saate lugeda SIIT! Vajutage sinisele kirjale!

 Minu jaoks on kirjanik Marek Kahro üks viimaste aastate põnevamaid avastusi, üks sisutihedama tekstiga Eesti kirjanik, kelle (kõiki) raamatuid rikastab ajaloohõng, mis on nii kohutavalt põnev, et mul saavad sõnad otsa! Tohutult suur ja põnev töö! Jessver, ma lausa jumaldan selle autori tekste!

Jah, kõige uuem M.Kahro raamat on mul veel lugemata, aga küll ma jõuan.
Tegelikult on tal veel mõni raamat ilmunud, just avastasin. Mina olen vaid kolme lugenud, aga veel on ilmunud romaanid "Kaljud ja kameeleonid" ning "Päikseta paradiis." Ja kõige uuem "Ta tuleb läbi seina." Need kõik pean ma endale saama, sest ma lihtsalt pean, tahan ja saan ka! :)

 Kui kellelegi on need raamatud olemas ja ta neid ei vaja, olen nõus ära ostma! Aitäh!

Antud raamatu lugu on tõeliselt põnev, see kõneleb 17. sajandil aset leidnud nõiarprotsessist, tuleriidale saadetud talupojast. Kolm sajandit hiljem toimub ühes külas sama situatsioon. Ajalugu kordub, igas mõttes. Põnevust jagub kaanest kaaneni ja mina isiklikult ei saanud öösel peale lugemist isegi magama jääda, žüsee mu peas võttis omi mõõte. Nii olingi sunnitud vahelduseks oma lasteka (Mia lood) läbi lugema. No ma olen öine lugeja, pole parata. Ja jube raske on öölambi tuld ära kustutada, kui sul on lugemisel niiiiiiiiiiiiiiiiiiii põnev raamat!

 Ühesõnaga saage tuttavaks timukate, nõidade, köstrite, talupoegade, politseinike ja igasuguste teiste põnevate teglastega. Jeerum, ma ei taha mitte reeta mis ja kes seal veel tegutseb ja mis toimub. Lugege ise! Soovitan 1000%!

 Aitäh, hea Marek, et sa nii häid raamatuid kirjutad!

Rahva Raamatu lehelt:

Raamat

KURADIL ON LAPSE NÄGU

Autor: MAREK KAHRO
 34 Google +0  0 Share0

Jaanipäeva eel toimub väikeses Põlvamaa külas tulekahju, mida asub uurima keerulistele juhtumitele spetsialiseerunud politseinik Hando Oras. Kui samas asulas lahvatab teinegi põleng, milles hukkub kohalik elanik, avaneb uurijale maaidülli taha peitunud segaste suhete rägastik.
Peagi ilmneb, et mitu hiljutist surmajuhtumit on kummalisel kombel seotud rootsiaegse nõiaprotsessiga, mille tagajärjel saadeti tuleriidale noor talupoeg. Kas politsei suudab müstilise kurjategija peatada, enne kui veel mõni inimene leekides elu kaotab?
Ajalooliste faktidega rikastatud põnevusromaan „Kuradil on lapse nägu“ on järg raamatule „Seal, kus näkid laulavad“ (2016), mis pälvis kirjanduskonkursil „Bestseller 2015“ ilukirjanduse žanris esikoha.
ISBN 9789949571970
Ilmumisaasta 2017
Keel eestikeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 296 lk
Mõõt 210x148x20 (mm)
Kirjastus PILGRIM
Sari Bestseller
Lisamise aeg: 28.06.2017
16.90 €
Püsikliendile: 16.06 €
Kaupluses: 16.90 €
Kaup kätte: esmaspäev 30.1



24. detsember. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar