reede, 13. detsember 2019

TAASSÜND - Marilyn Kerro


 Eile kingiti mulle üks mu unistusteraamat. Siirad ja suured tänud! Ütlen ausalt, see raamat, lisaks imekenale autorile ja imeilusale kujundusele, on väga tark raamat. Nii nagu osadest teistest raamatutest, mille hulgas on kindlasti ka Gunnar Aarma raamatud, saab sellest minu öökapiraamat, sest see pole ese, mille peale lugemist riiulisse tolmu koguma viskad. Grammigi ei ole.

 Võtsin eile õhtul kohe selle raamatu lugeda ja enne magama jääda ei saanud, kui raamat läbi loetud oli. No ei saanud lihtsalt.
  Marilyn Kerro jagab hea meelega rituaale ja oma teadmisi, nägemusi ja tajumisi. Osad katked on nõiasaate ajaloost ning osad inimestest, kes on tema käest abi küsima läinud. Lisaks on see nagu õpik, mis kajastab ohtralt mineraalide vajalikkust, isegi selliste, millest ma enne mitte kuulnud ei olnudki. Siit leiab kindlasti  igaüks endale lemmikkivi, kes muidugi usub nende väesse. Ma juba tean mida kellelegi soovitada. Aga tegelikult tunneb soovija ise oma kivi ära, nii on. Mitte nii nagu kunagi minuga juhtus, läksin ühte esoteerikapoodi kivisid piiluma ning müüginaine küsis mis tähtkujust ma olen. Just täna Evega rääkisime selle teemal. No ei saa mitte tähtkujude (horoskoobi) põhjal paika panna milline mineraal kellele sobib. See on vale.

 Lisaks kirjutab Marilyn lahti tšaktare värvide ja kivide tähendused, mis mulle eriliselt huvi pakub. Jah, kunagi (20 aasta eest) olid need kõik mulle pähe kulunud aga kahjuks tänaseks ununenud. Nii nagu käisin üle aastakümnete taas reiki kursustel, tuletan ka meelde nende tähendusi. Ja õpik "Taassünd" on selle tarvis ideaalseks abiks. Soovitan kõikidel (ka neil, kes reikiga tegelevad) endale see raamat soetada!

 Mõnest teemast on küll autor kirjutanud pealiskaudsemalt, näiteks näokujudest, täpsemalt ninadest. Aga mul peaks Intuitiivteaduste kooli ajast olema riiulis (kui jälle mitte välja laenatud!) neid raamatuid,  mis just sellel teemal kõnelevad. Nagu ka grafoloogiast jmm...

 Koos paljude tarkustega jookseb siit läbi ka feng shui õpetus, mida oli meeldiv meelde tuletada. Õppisin kunagi seda Rein Weberi käe all. Nii kõneleb autor kuidas ja kus peaks magamistoas voodi asetsema, milliseid lille võib magamitoas kasvatada, mida teha peeglitega, kui need juhtuvad magamistoas olema, mida teha siit ilmast lahkunud inimeste fotodega, ehetega jne....Ühesõnaga, ma ei hakka kogu raamatut peensusteni lahti lahkama, lugege ise! Mina lugesin ja olen väga õnnelik, sest sain ennast piinanud küsimustele vastused. Kuigi need vastused olid minus olemas, aga kahtlesin.

 Väga tark raamat! Aitäh, Marilyn Kerro, et selle kirjutasid!

 Juba 18. detsembril on pärnakatel võimalus kohtuda Marilyn Kerroga Pärnu Keskuse Apollo raamatupoes, lähen minagi. Pühendust ju ka vaja! Kerro võimetes ma ei kahtle, nagu ilmselt ei kahtle paljud.

 Rahva Raamatu lehelt:
Raamat

TAASSÜND

Autor: MARILYN KERRO
 43 Google +0  0 Share0
Marilyn Kerro kauaoodatud teine raamat „Taassünd“ räägib kõigest sellest, mille vastu te, head lugejad, huvi tundnud olete, sealhulgas suhetest, õnnelik olemisest, hirmust ebaõnnestumise ees, lahkunutest ja mahajääjatest, unenägudest, karmast ning paljust muust. Kuid eelkõige räägib see headusest, armastusest ja usust iseenda mõtete ja tegude jõusse. Raamatu lõpust leiab küsimuste-vastuste osa, kus Marilyn vastab tema FB-lehel esitatud küsimustele.
Minu käest küsitakse tihti, kas ma olen õnnelik inimene. Mis teeb mind õnnelikuks? Mis on õnn? Usun, et vastata saab üksnes selle põhjal, mida hetkel tunned, seda vaadeldes ja tajudes. Kirjutan raamatu viimaseid ridu, nautides vaikust, ühes käes kruus kuuma taimeteega, ja olen tänulik kõige eest, mis maailm on mulle kinkinud. See rahulolu ja harmoonia hetk ongi õnn, mida kogen just nüüd ja praegu.
Loodan, et selle raamatuga aitan teil oma teed leida. Läbi kogemuste, mida olen saanud paljude inimestega kohtudes – igaüks neist nii eriline ja erinev, kuid samas nii tuttav –, aitan teil näha teie enda ja teid ümbritsevate inimeste sügavamat poolt. Mitte unustades minevikku, elades olevikus ja lootusrikkas tulevikus, suudame saavutada sisemise rahu ning elada looduse ja maailmaga ühes rütmis! – Marilyn Kerro
ISBN 9789949631919
Ilmumisaasta 2019
Keel eestikeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 256 lk
Mõõt 217x139x22 (mm)
Kirjastus ÜHINENUD AJAKIRJAD
Lisamise aeg: 20.11.2019  
24.99 €
Püsikliendile: 23.74 €
Kaupluses: 24.99 €
Kaup kätte: teisipäev 17.12




13. detsember. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar