kolmapäev, 16. oktoober 2019

PAARISMÄNG - Mart Kadastik, Katariina Tammert


 Järjekordne raamat sai loetud. Sedapuhku on tegu Mart Kadastiku ja Katariina Tammerti kahasse kirjutatud romaaniga "Paarismäng." Olen mõlema autori romaane korduvalt lugenud ja loen ka edaspidi sest need lihtsalt on sedavõrd harivad ja kirglikud, täis armastust ja põnevust et mul on alati kahju nende autorite raamatuid öökapilt riiulisse panna. Oi, kuidas ma nautisin selle raamatu lugemist!

 57 aastase psühhiaatri Hannese vastuvõtule läheb 30 aastane Kristin. Noor naine tunneb et on oma eluga ummikus ja tegelikult paneb arsti juurde minekuks aja talle kinni ta (Kristini) ema, kes on Hannese kooliõde.
Arsti ja patsiendi vahel tekib eriline side juba esimesest hetkest.
  Hannes, truu abielumees, kes on 30 aastat elanud oma armastatud abikaasa Anuga, armub Kristinisse ja see tunne on neil vastastikkune. Mis saab edasi?

 Kahasse kirjutatud romaanid tasuvad ennast ära, ma arvan. Ma pole neid just väga palju lugenud aga tundub et need on head. Väga head!
 Kadastiku lai silmaring ja alati seksuaalsusega vürtsitatud teosed on kergesti leotavad ja inimlikud, lahkavad tihti inimese psüühilist poolt. Tundub et autor tunneb ülihästi inimhingesid. Ma tõesti naudin selle autori loomingut.
 Ka Tammert ei jää mitte Kadastikule oma kirglike teostega alla. Täiesti võrdväärsed lood, täis romantikat ja kirge. Tundub et ta tunneb samuti inimesi hästi.
 Ja see kooslus, no on ikka fantastiline!

 Ma nii loodan et see laps....siinkohal edasi ma ei kõnele, lugege!

Rahva Raamatu lehelt:
Raamat

PAARISMÄNG

 5 Google +0  0 Share0

Raamat on müügil alates 11.oktoobrist 2014.a.

Mart Kadastik (59): Aastakümneid edukalt inimeste hingesoppides orienteerunud psühhiaater Hannes jääb hätta iseenda mõistmisega, kui tema patsiendiks satub noor võluv Kristin – tunded suruvad peale valikuid, mille seast õiget leida ei aita ei elukogemus ega elutarkus. Kire ja mõistuse kokkupõrkes kaotab Hannes enesekindluse. Kes õigupoolest keda ravib ja kas tõesti on kõik võimalik?
Katariina Tammert (32): Kristin on omadega puntras. Elu on sassis ning häid valikuid nagu polekski – või tunduvad need kõik lihtsalt liiga kaalukad? Hannese kabinetist otsib Kristin esialgu vaid unerohutablette. Kas võib aga minna nii, et ta leiab sealt hoopis jõudu teha oma elus vajalikud muutused ja tõusta fööniksina tuhast? Kõik on võimalik.
„Paarismäng” on teadaolevalt esimene eesti romaan, mille on kahe peale kirjutanud mees ja naine. See lisab alati aktuaalsele suhteteemale erakordset ehedust ning elulisust.
ISBN 9789985332061
Ilmumisaasta 2014
Keel eestikeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 312 lk
Mõõt 200x130x (mm)
Kirjastus VARRAK
Lisamise aeg: 30.04.2016  
19.46 6.90 €
Kaupluses püsikliendile: 6.56 €
Kaupluses: 6.90 €
Kaup kätte: Kiirtellimusega: homme, 17.10




16. oktoober. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar