neljapäev, 31. oktoober 2019

VALSS PÄRNU RANNALIIVAL - Heli Künnapas


 Kirjanik Heli Künnapasel on ilmavalgust näinud tema romantikasarja "Mõni õhtu romantikat" 10. raamat "Valss Pärnu rannaliival," mille ma eile õhtul ühe hooga läbi lugesin. No see raamat lihtsalt on nii haarav ja romantiline, ilmselt vajasin seda just nüüd!

 Tegelikult ootasin selle raamatu sündi ammu ja ma ei pidanud pettuma. Võimalik et mu emotsioon on alles liiga värske aga hetkel võin öelda et see on antud kirjaniku sulest kirjutatud raamatutest mu lemmik, no vähemalt romantikasarja omadest. Vahepealsed tundusid omavahel liiga sarnased aga see on midagi muud, see raamat väärib sarja koondpealkirja sajaga!

 Tegu on armastuslooga, selle kõige otsemas tähenduses. Väga ehe naistekas! Aga mehed võiksid ka seda lugeda, ehk avaneks nii mõnegi silmad.

 Tegevus toimub suuremalt jaolt Pärnus, nagu pealkirigi ütleb. Üks noor naine, kes kunagi abiellus endast 15 aastat vanema mehega, avastab ühel hetkel et nende abielust on alles jäänud vaid harjumus, et nende elus pole enam romantikat ega ka armastust mitte. Ilmse(lge)lt armub noor kahe lapse ema endast nooremasse mehesse sest noormehes on olemas need küljed mis abikaasas vajaka jäävad. Aga nende suhe kujuneb platooniliseks.

 Noor naine, kaotades oma abikaasa, hakkab imesid ootama et ehk on võimalik veel oma armastatuga kohtuda, armastatuga, kes sama ootamatult kui tema ellu ilmus, ka lahkus. Kas saatus viib neid kokku või mitte sellest lugege juba ise.

 Ma ei viitsi neid kive nüüd toimetaja kapsaaeda visata, neid saab palju olema, aga süzee seljatab need minu jaoks sest ma tõesti nautisin selle raamatu lugemist. Vigu ikka sisse juhtub...kuigi oleks jah armas et neid ei oleks.

 Kaanekujunduse eest annan ka Liis Karule maksimumpuntid!

Rahva Raamatu lehelt:



Raamat

VALSS PÄRNU RANNALIIVAL

 6 Google +0  0 Share0

,,Kas reetmine on see, kui sõidad öösel mööda linna inimesega, kes paneb sinus tulevärgi lendama, kuid ei ole su abikaasa? Või on suurem reetmine see, kui elad rahulikult igapäevast ellu, ega anna endale aru, et see on valede valikute tulemus ning ei rahulda sind enam ammu?”
Birgit armub endast mõned aastad nooremasse Meelisesse. Armunute teel on aga ees kõrged takistused, mis neid aastateks lahku viivad. Kas kunagi kohtutakse taas? Mitu korda me saame valida? Neile küsimustele tuleb üheskoos vastused leida.
Heli Künnapas on 20 avaldatud raamatu autor. Nende seas on teoseid nii lastele, noortele kui täiskasvanutele. Sarja ,,Mõni õhtu romantikat" romantilised lühiromaanid on kõik eraldisesivalt loetavad.
ISBN 9789949740307
Ilmumisaasta 2019
Keel eestikeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 128 lk
Mõõt 191x130x9 (mm)
Kirjastus HELI KIRJASTUS
Sari MÕNI ÕHTU ROMANTIKAT
Lisamise aeg: 29.10.2019
15.99 €
Kaupluses püsikliendile: 15.19 €
Kaupluses: 15.99 €
Kaup kätte: homme, 01.11


31. oktoober. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar