kolmapäev, 30. oktoober 2019

VALGUSE TERVENDAV TOIME - Primrose Cooper


 Meil kõigil on elus perioode, mis panevad rohkem mõtlema oma tervisele. Ja mitte ainult mõtlema. Selleks korras sai mul ilukirjanduse lugemisest mõõt täis aga mul on kodus ka teistsugust kirjandust. Nii ma siis tuulutangi oma raamaturiiulit, kus ilutsevad vaimse õpetuse raamatud. Tõsi küll, need on kunagi läbi loetud aga ma olen inimene, kes vastavalt vajadusele avab uuesti ka leotud raamatuid.

 See aasta on minu jaoks olnud katsumutserikas ja kõik märgid näitavad et just hetkel on õige aeg tegeleda iseendaga, eelkõige oma tervisega. Ka septembrikuine šamaanirännak (üle aastate!) ning Reiki kursused (üle ligi 20 aasta) on kindlasti mu teekonna ühed vaieldamatud juhised. Jah, mul on isegi üks nõid Riho Ammeri kingitud raamat riiulis (hetkel õe käes). Rihole sinna üles rahu ja valgust!

 Primrose Cooperi raamat "Valguse tervendav toime" annab eelkõige ülevaate valguse tervendavast mõjust, ja mitte ainult. See raamat koondab ennast palju õpetlikku, õpetab inimest ennast üles leidma ja tervendama. Kui ka sina leiad et tahad midagi oma elus muuta, võta see raamat lugeda. Arvan et poodidest on see läbi müüdud aga meil on ka raamatukogud olemas ning kui sa ka sealt ei leia, olen nõus sulle seda lugemiseks laenama.

 Siinkohal tahan välja tuua mind väga puudutavad tsitaadid või õpetused.

Valgus on ainus tõelus.

Tiibeti surnute raamat.

(antud raamatus lk 19)

Lk 112-113 kirjeldab Barbara Brennar kirjeldab inimese energiavälja seitset tasandit:

Kolm madalamat tasandit on seotud füüsilise maailmaga. Keskmine, neljas tasand, mida nimetatakse ka astraalseks ehk seose tasandiks, on madalamaid ja kõrgemaid tasandeid ühendavaks sillaks. Kolm kõrgemat tasandit kuuluvad vaimsesse maailma. Hiina meditsiinis tuntud meridiaanid näivad araväljast läbi voogavate valgusjõgedena. 

Lk 126, peatükk alapealkirjaga  ÜHTNE TEADVUS:

Jaapanlane USUI, reikiravi alusepanija on kogenud tegelikkust vaöge valgusena. Pärast 21 päevast mediteerimist ja paastu koges ta otsmikutšakra, nn kolmanda silma kaudu valget valgust, mis koosnes paljudest vikerkaarevärvilistest valgusosakestest. Peale selle nägi ta enda sees valge ekraani sarnast kujutist, kuhu ilmusid kuldselt lõõskavad sankristikeelsete pühakirjade sümbolid. Ta tundis, kuidas täitub üleni energiaga ja on valmis alustama uut tervendus- ja õpetustööd.

 Lk 136 ...- peatükk kõneleb ISEENDA PUHASTAMISEST, mida võiks teha vähemalt korra nädalas.

 Väga palju on selles raamatus õpetlikku ja eneseabi. Soovitan!

APOLLO lehelt:

Valguse tervendav toime

Ülevaade valguse tervendavast mõjust
Primrose Cooper  (Autor) 

¤ Kuidas selgitavad valguse olemust teadlased, filosoofid ja kunstnikud antiikajast tänapäevani?
¤ Milliseid haigusi ravib valgusteraapia?
¤ Kas päevitamine on ohtlik?
¤ Kuidas mõjutab valgus keha energiasüsteeme (tšakraid ja meridiaane)?
¤ Mida räägivad pärimused valgusest ja kuidas seda muistset teadmist tänapäeval rakendada?

  • Alapealkiri: Ülevaade valguse tervendavast mõjust
  • Tootekood: 0992293
  • Ribakood: 9789985852293
  • Lisamise aeg: 11.09.2003 


  • Raamatu formaat: Pehmekaaneline
  • Lehekülgi: 192
  • Mõõdud: 145x210 
 Toode pole saadaval


30. oktoober. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar