pühapäev, 13. oktoober 2019

KORDUSSAADE - Elme Väljaste



 Küll oli lõbus ja põnev veeta selle raamatu seltsis tunde! Uhh! Kahjuks sai Elme Väljaste romaan "Kordussaade" loetud.

 Lugu kõneleb sellest kuidas üks kohtlasena tunduv, endast 12 aastat vanema abielumehe armuke ühtäkki perekonna lõhub ja endale mehe saab. Naiivse ja kuulsusejanulisena jätab peategelane Moonika tõesti kohtlase mulje aga ma sain seda raamatut lugedes niipalju naerda et, et....Küll on lustakalt kirja pandud!
  Väljaste käekiri meeldib mulle ka väga, ta on tohutult hästi tegelaskujude karakterid välja joonistanud ja need ka lugeja jaoks tööle pannud. No pidevalt tundus mulle nagu oleks ma selliseid tegelasi ka päriselus kohanud. Fantastiline!

 Lustakas lugu keerab lõpuks kriminulliks, väga põnevaks kriminulliks, kus hakkasin juba igat naarbit mõrvas kahtlustama, kuigi autor annab natuke liiga vara teatud vihjeid tegelaskujude kohta, need võiks olemata olla, nagu näiteks Elgeri kohta. Aga see selleks- tegu on tõsiselt lustaka looga. Päriselt!

 Ma loeks vist kõik selle autori raamatud läbi.

 Jah, mõni võib selle loo liigitada naisteka alla aga vahet ei ole, seda peaks lugema ka mehed. Naistekal ja naistekal on vahe sees, suur vahe!

 Raamatu annotatsioon on liiga tavaline, võiks öelda isegi et ei kutsu lugema aga lugu ise on tõsiselt huvitav.
Romaanis tegusevad armukesed, abieluinimesed, mõrvarid, pedofiilid, mafioolod, lapsed, ärimehed, litsid, transvestiidid jt...Lugege!

 Jah, ma olin taas arvutimaailmast eemal, lausa 2 ja pool päeva ning selle aja sees haarasin igal vabal momendil "Kordussaate" järel sest ma tõeliselt nautisin selle lugemist!

Tutvustus:
Elme Väljaste esimene romaan "Kiusatus", mis ilmus 2002. aastal kirjastuselt Tänapäev sarjas "Anne raamat", jõudis aasta menukamate raamatute hulka. Oma uues romaanis võtab autor vaatluse alla Eesti rikaste, ilusate ja ka tavaliste inimeste elu. On põnevust, irooniat ja pingelisi suhteid.

13. oktoober. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar