esmaspäev, 28. oktoober 2019

Jaansoni rada 165.päev



 Täna käisime taas rajal kepikõndimas. No hommiku poole oli kuivem ilm, saime kenasti kõik 7 km läbitud. Tegime natuke teistsuguse ringi et ära ei tüdineks. Mul ausõna ei ole põsk paistes nagu pildilt tundub. Anneli, Maarja ja Eve võivad tõestada :)

 Enesetunne on väga hea ja liikumine oli ka nii kerge, nagu hõljuks. Ausalt! Ei mingit väsimust, kuigi koju jõudes olin näost punane nagu peet. Ja Germo ei kaeba ka millegi üle. Mul pole sellist tunnetki et olen aktiivset sporti tehes täna 7 km läbinud! Energiat on ülearugi.

 Täna algas poolteist kuud kestev remont Tallinna maanteel, seega liiklus on häiritud. Hommikul rajale minnes hakati just liiklust reguleerima, märke panema jne...ning pooleteist tunni pärast rajalt naastes oli juba üks sõidusuund kinni. Olgu see infoks siis kõikidele liiklejatele, kes veel ei teadnud.

 Mis seal ikka, asun kirjatööle, täna elamist kütta ei saa sest homme tuleb kaua oodatud korstnapühkija. No õnneks on ilmad  ka soojad ja ega ma igapäevaselt ei küta. Tõsi küll, pliidi alla teen tuld aga ahju pole vaja üle korra või paari nädalas kütta, soe oktoober on, soojem kui september oli.

 Liikuge rohkem ja olge terved!

Fotod:
sellised lood ...
1 km läbitud ...
õnnelik Germo
rohelineeeee
sellised ilusvärvilised aiakesed raja ääres...
Pärnu pikim maja - Kuldne Kodu
Härma kaubahoovi juures. Pole enam palju koju kepikõndida
Talla ristmiku juures lõuna paiku juba liiklus korraldatud


28. oktoober. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar