neljapäev, 31. oktoober 2019

Novembrikuu numbrid on ilmunud!


 Täna potsatasid postkasti ajakirjade "Müstilided lood" ja "Saatus & Saladused" novembrikuu numbrid.
Novembrikuu ML- is kirjutan oma kogemusest ja nägemusest šamaanirännakul Kotkasulg Evald Piirisillaga, aga ainult oma rännakust, ei muust sest midagi peab ka salongiseinte vahele jääma. Pean silmas needuse teemat. Olen korduvalt käinud šamaanirännakuil aga Tiit Terase ja Urmas Sisaski trummi saatel. Kotkasulega oli see esmakordne, võiks öelda et kõige väekam ja tähenduslikum. Šamaanirännak, mis jääb eluks ajaks meelde ja mille eest olen väga tänulik. Aitäh!

 ML- is on avaldatud ka minu lühijutuke "Veider Verdinand," mis kõneleb ühe endise skeptiku vaimse teekonna algusest ja edasisest elust. Ostke ajakiri ja saate nendest lugudest osa!

 SaSa novembrikuu numbris on avaldatud minu jutuke "Erinevate maailmade abikaasad." Kindlasti on paljud kuulnud (või kogenud) tõde et meestel ja naistel oleks nagu eraldi, erinevad maailmad. Sestap tekib nende suhtesse tihtilugu lahkhelisid, mida ei mõista üks ega teine sugupool. Eks lugege!

 Lisaks saatsin SaSale ka Pärnu poetessi, Suleklubi liikme Aili Metsa luuletused. Head nautimist!

 Kui ka sina tahad, et su luuletused ilmuks ajakirjas "Saatus & Saladused" siis võta minuga ühendust juba täna!

 Endiselt teen koostööd ajakirjadega "Müstilised lood" ning "Saatus & Saladused." Kui sul on mulle rääkida mõni põnev või müstiline lugu siis võta ka minuga ühendust. Aitäh!

 Kui sul on soovi et ajalehes NELLI TEATAJA ilmuks mõni lugu, võta ka minuga ühendust!

Fotod ikka ka:
novembrikuu numbrid
vol 1
vol 2
vol 1
vol 2
vol 1
vol 2
Aili Metsa luule


31. oktoober. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar