kolmapäev, 23. oktoober 2019

Jaansoni rada 164.päev



 Nonii, täna lõpuks jõudsime rajale kepikõndima! Jee!
Tegelikult tahtsin juba eile minna aga jälle tuli miskit vahele. Olen ka kirjatööda viimasel ajal palju hõivatud, kuid samas vegeteerin ka probleemi ees, uusi jutukesi hakkab aina tulema aga ... kõik jäävad poolikuks. Olen täitsa mures, romaanide ja koostamisel olevate raamatute käsikirjad seisavad sest ma ei suuda keskenduda, eriti pikkadesse tekstidesse. Täitsa jama!

 No need imelikud muutused alagasid koos diabeediga ... aga see selleks. Loodan siiralt et mu keskendumisvõime taastub. Jah, ma vastan fännidele vähemalt nädalas korra et ma ei ole kirjutamist lõpetanud aga ... Tegelt peaks vähemalt 2 raamatut veel sellel aastal ilmavalgust nägema aga tegu on luuleraamatutega, üks neist on lastele kirjutatud ja teine täiskasvanutele. Ühistöö toimetajaga käib. Las need romaanid siis oodata oma aega.

 Germo on ka nüüd kenasti normis, võtab mõne päeva veel probiootikume, sest tal oli nädalane antibiootikumida ravikuur, võttis suisa 2 tabletti päevas ja nüüd siis probiootikumidega (piimhappebakterid) taastame ta mikrofloorat. Olgu siis mainitud et tal oli tarkushamba alla lausa mädane põletik, hammas ise on terve. Eks see oli üks takistusi miks me rajal ei käinud. Lisaks oli meil veel sahmimist ja lahmimist aga mis ma siin ikka selgitan, meie elu.

 Täna läbisime 7,5 km. Väsimust ei olegi. Rada oli kohati puulehtede alla maetud, neid on tänavu kuidagi eriliselt palju.

 No loomulikult põikasime ka metsa, ma ju ei saa muidu, põen seenekorjamise haigust. Ja tegelikult on sellisel ajal metsad põnevaid seeni täis, küll mitte söödavaid aga ilusaid. Üks armas Tindikuprintsess teretas meid ning korjasin peatäie tammeriisikaid. Ma ei tule kunagi tühjade kätega metsast, kuigi seenehooaeg on juba õhtus omadega. Aga hetkel seened keevad soolvees ja siis panen need sügavkülma. Aga jah, mets oli udulehtrikke ja külmaseeni täis kuid neid ma ei söö, ei maitse.

 Põnev nädal on veel ees. Homseks on plaanid, ülehomseks ja siis laupäevaks ka, laupäeval olen kella 10.00-18.00 täiesti levist väljas, sestap täna rajal ära käisimegi. Olge teiegi terved!

Fotod:
Germo on alati rõõmus rajale minnes
rada
1 km läbitud ...
olin, olin rajal...
2 km läbitud ...
rada ei paistagi lehtede alt...
3 km läbitud...
eseimene puhkepaus
üksik TindikPrintsess
müstiline mets
nunnud
tammeriisikas sõbraga
põnev (mulle tundmatu) seeneke...
tammeriisikad


23. oktoober. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar