teisipäev, 16. mai 2017

Rada 24. päev. Vennal külas

minu vanem vend Kalle ja Germo

 Täna kepikõndisin Saugasse vennale külla. Kuna siiani pole keegi suutnud mu uut pedomeetrit tööle saada, siis palusin kilomeetrite kindlaks tegemiseks sõprade abi. Tänan teid! Tänane rada oli 6,4 km pikkune. Ma pole üldse väsinud, nagu polekski rajal käinud.

 Eile olin liiga paksult riides ja kohati oli lausa piin olla, seega otsustasin täna lühikeste pükste ja lühikeste varrukatega pluusi väel minna, ja õigesti tegin. Peale 3,2 km läbimist oli umbes pooleteisttunnine paus venna aias, peale mida pani vend meile veepudeli kaasa.

 Võtsin ka aega. 3,2 km läbisime sinna minnes 42 minutiga ja tagasi tulime 46 minutiga. Valgusfooride all konutamiste aegu ma maha ei arvestanud. Enamvähem poolteist tundi kulub sellisel juhul 6 km läbimiseks.

 Olen nüüd järjest 3 päeva kenasti rajal käinud, kuigi täna hommikul oli tunne, et jätan päeva vahele, kuna lõpetasin öösel kella 4 ajal alles oma küljendatud romaani käsikirja ülelugemise. Aga ma olen ikka selles rajas nii sees, et ei suutnud minemata jätta. Ja uued rajad on alati huvitavamad. Üritan neid aeg-ajalt avastada. Ja kuna 6 km tempokat kepikõndi ei käi mul enam üle jõu, siis hakkan tasapisi kilomeetreid juurde lisama. Homme ehk teeme 7 km, aga homme on homme ja eks näis.

 Oli armas pärastlõuna venna Kalle ja vennanaise Ädu seltsis!

Nüüd kohustuslik pildigalerii ka:
häärberilik maja Tallinna mnt-l
mõnus kirst ühes aias...
Härma kaubahoovi juures...
Pärnu lõpp
vend Kalle ja vennanaine Ädu
...
tagasi Pärnu suunas...
kohe Pärnus..
huvitavad majad..
tagasi kodus...
ja täitsa elus...

16. mai. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar