pühapäev, 21. mai 2017

Rajavaba nädalavahetus

kus ma olen? ;)

 Reedel sai 6 päeva jutti rajal käidud ja otsustasin nädalavahetuse vabaks teha. Ilmselt hakkangi nii tegema, sest suvi on Pärnusse jõudnud ja väga palju huvitavaid sündmusi ja üritusi on tulemas. Lisaks on hea aias tšillida, grillida ja igas mõttes lõõgastuda.

tegin pardi- ja jäneselihale marinaadi peale, majoneesi, äädika, paprika jne...
...
ja kohe lähevad vardad tulele...

 Eile otsustasime päeva lõpetada Kentuki kõrtsis "Patust poolt" kuulates, aga plaanid muutusid, kuna uksehoidja keeldus mu kaaslast plätudega sisse laskmast, kuigi suveaeg on kätte jõudnud ja iga teine liigub plätudes. Ilmselt tuleb Kentuki kõrts oma nimekirjast maha tõmmata, kuna ma ei kavatse suvel kingi ega tossusid kanda, et sellest uksest sisse saada. Varbavahed on mu lemmikud, jalad saavad hingata. Aga plaanide muutuste üle tunnen ainult siirast rõõmu, sest toredate inimeste seltskonnas ja Ergot kuulates, vaadates on alati meeleolukas õhtu garanteeritud.

 Kunagi, umbes 15 aastat tagasi sai aeg-ajal vanas ja nostalgilises "Postipoisis" käidud, sest seal esnesid tihti Erich Krieger, "Vanaviisi" jt...Nüüd ei olnud ammu sinna jõudnud, aga kuna Maarja juba teavitas paar päeva enne, et Ergo seal mängib, otsustasime peale kentukisaagat "Postipoissi" minna. Ja ma ei kahetse mitte üks gramm. Ilmselt tulebki lõõgastumiseks kesklinna väisata ja Kentukile vesi peale tõmmata. Vabandan otsekohesuse eest, aga mulle ei sobi tõesti Kentuki reeglid.

suur "ajalooline" vankriratas POSTIPOISIS
kalli ja andeka laulja Ergoga
kallis Krista kes nädalavahetuseti POSTIPOISIS ettekandjana töötab 

 Täna on lebopäev. Masin pesi mu eest 2 masinatäit pesu, mikrouun soojendas minu eest toidu ja poole silamaga piilusin isegi Kroonika auhindu. Enesetunne on ülihea, sorteerisin taas kappidest riideid ja avastasin nii mõndagi. Paari nädala jooksul on vaid mõned kilod kukkunud, kuid ma ei heitu, sest mul ei ole kusagile kiiret. Ikka tasa ja targu.

 Hoovis saab meil tasuta tsirkust. Meie maja kunstnik Alesei Jstrebov tõi kusagilt mannekeeni ja rattamehi sadas hoovi nagu mädanud õunu puu otsast. Käis mannekeeni riidesse panemine ja iga mehepoeg poseeris poolpalja "tegelase" kõrval. Läksin minagi ajaloolist pilti jäädvustama. Aga ma ausõna ei poseerinud. Igav meil siin ei hakka!

nagu kärbsed meepotil...
siin ta on, A.Jastrebovi toodud peasüüdlane-mannekeen

 Väike pildigalerii ka sekka.

Kena pühapäeva hilisõhtut!


21. mai. 2017.a..
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar