reede, 12. mai 2017

Jaansoni rada 21.päev

Germo Sõudeklubi juures (suvine ujumiskoht)
  Täna läbisime 6 km. Algul oli plaan 4 või 5 km läbida, aga tunne ütles, et 6 on paras. Viimati käisime ju rajal esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval olin ma vatist, tervis jukerdas, kuid juba eile sai 4 km metsvaheteed jalutatud ja enesetunne on hea. Väga kiita ei julge. Naljakas on see, et kaal näitab juba mitu nädalat seisakut, aga ühed püksid läksid jälle jalga, või noh veerand näpujagu tuleb veel rasva sulatada siis saan need jalga. Järelikult lähevad mu pekid juba lihasmassiks, mis mulle tegelikult üldse ei meeldi. Minu jaoks on musklis naised kohutavalt koledad, aga see ei takista mu rajatamisi.

 Sõudeklibi juurest põikasime läbi, sest seal ujumiskoha juures on kena. Esimesel pildil Germo poseeribki seal. Ning kolmandal kilomeetril üritasin omasa arust selfit teha, käsikisin Germo veidi mäest alla minna, ise jäin üles, aga peale jäin ikka vaid mina ja pool Germot. Päris raske on oma 1.70 pikkusega ja poja 1.98 pikkusega ühisselfit teha. Aga see polegi eluline.

 Kolmandalt kilomeetrilt keerasime metsa ja seal Niidupargi bussijaama ning tulime veidi aega mööda tee äärt, kuni endise suusavabriku (Visu) ja Viisnurga juurest kõnniteele saime. Sealt algab Rääma tänava uue asfaldkattega kõnnitee mis toob meid otse koju välja.

 Väikese (ajaloolise) pildi tegin ka endise Masinatehase kiviklibust Alderi ees, kui sealt majast kallis Eda ootamatult välja astus. Ahjaa, esimese peatuse tegime Männi peatuses, viiendal kilomeetril ja siis jäime ka otse õde Reedale vahele, kes autoga signaalitades mööda tuhises. Germol oli rõõmu palju, nii Edat kui Reeta nähes.

 Olen taas vormis ning ikka tasa ja targu edasi. Ei heiduta mind ka väikesed terviseapsakad!

Fotogalerii:
minek kesklinna silla juurest
maju kerkib nagu seeni peale vihma...
1 km läbitud...
Sõudeklubi juures
puud...
2 km läbitud...
rohetab vaikselt...
3 km läbitud...
selfi peale 3 km...
Niidupargi peatus...
mööda maantee äärt...
endine VISU suuskade sünnitusmaja :)
ja peatus ka veel selle nimega...
mööda Rääma tänavat...
siin asusu kord Pärnu Masinatehas

12. mai. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar