pühapäev, 7. mai 2017

Kuu aega Jaansoni rada+++

mina ja Germo. foto: Kalev Lehola

 Täna, täpselt kuu aega tagasi alustasin kepikõnniga ja peaaegu kõik korrad on minuga kaasas käinud ka mu poeg Germo. Vaid ühel korral käisime Sveniga kahekesi. Väike statistika:

Käisime rajal kuu jooksul 19 korda.
Kaotanud olen 11 kg, kuna kahjuks sellel nädalal tuli pool kilogrammi tagasi. Eelmisel nädalal läks vaid pool kilo, seega on paar nädalat pmst seisak olnud. Aga ma ei heida meelt, pean hakkama toidusedelit muutma ja alates homsest ei tarbi ma enam suhkrut. Eks siis näis kas sellest on abi.

rajale minek...
sihukesed märgid Jahisadama ligidal...
üle aastate taaskohtumine kallite Kalevi ja Auliga 
kenad inimesed
Jahisadamas
Kalev
Auli ja Kalev Lehola
...
Germo, Auli, mina. foto: Kalev Lehola
vaade sillat. eelmal Auli ja Kalev

 Järjest avastan kapist riideid mis selga mahuvad ja see on hea tunne. Motivatsioon ei ole kadunud, pigem kasvab iga päevaga ja tuhiseme edasi. Vahel tuleb sekka ka nn patupäevi, ei käi rajal, maiustan...aga ma ei heida meelt. Tulgu taevast või pussnuge!

 Tänane rada jäi natuke kesiseks, kokku vaid 4 km, sest kohutavalt külm tuul oli, eriti kesklinna sillal. Aga vaatamata sellele oli ülipositiivne päev. Kallid Auli ja Kalev olid Wasas puhkamas ja nii me nendega kokku saimegi mõneks ajaks. Aga siis läks minul kiireks, käisime külapeal šašlõkitamas ja siis tuli poolvend ning läks tööks, ehk siis pidasime meil nn hoogtööpäeva- köögi akende pesu, sahvri tühjendamine, uste pesemine, euroaluste eemaldamine trepi eest jnejne...Natuke hakkab juba inimese tunne tekkima, sest viimasel ajal käib nii palju külalisi ja kodu koristamine on jäänud unarusse.

Zorro aitab ka aknaid pesta :)
köögiakendega on nüüd korras

 Eile käisime ka tšillimas ja grillimas ning õhtul justkui päeva jätkuks lausa kiskus Kentuki kõrtsu, sest seal laulis imeline Nancy, täieliku nostalgialaksu sain. Vahepealsid mängis diskor Märt Rannamäe. Üheksakümnendad meenusid. Patt oleks mitte minna olnud, kui kõik see tuli peaaegu koju kätte, vaid paar sammu üle tee ja...

Germo ja kevad
sõed saavad kohe parajaks...
grillribi...
motomehed ristmikul
võrratu Nancy
sain nostalgialaksu

 Korraks piilusin ka Tallinna maantee ristmikul motomeeste minemist, aga seda vaid korraks. Kunagi sai igal aastal motohooaja avamisel käidud, ilmselt on see ennast minu jaoks ammendanud.

 Ja nüüd palun kergemat karistust!? Täna on 7. mai ja mul SEGAVERELISED välja loosimata. Kohe parandan vea.


7. mai. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar