reede, 12. mai 2017

Osalesin üle aastate luulekonkursil


 Ma ei olnud aastaid Eesti Luuleliidu luulekonkurssidel osalenud ja sellel kevadel otsustasin ma seda teha, no lihtsalt tuli tunne. Ja sain juba sellise tagasiside(me):

Lp. Luulekevad 2017 osaleja.
Teatame, et olete jõudnud meie luulevõistlusel III vooru, avaldame võistluse paremiku luulevihikus vähemalt ühe Teie luuletuse ja ootame Teid võistluse lõpuüritusele Kirna mõisas 11.juunil algusega kell 12.oo, kus selguvad laureaadid. 13.oo lõunasöök mõisakohvikus. Kell 15.oo tutvustab Henn Hunt mõisa ja selle pargi erilisi energeetilisi kohti ja näitab kätte needki tervistavad kohad, kus kellelgi oleks kasulik pikemalt mediteerida. Seejärel kella-viie-tee ja jätkuvad luulelugemised. Osavõtumaks 25€ , mille sees ka kaks söögikorda ja luulevihik sellekevadise võistluse paremate luuletustega, palume eelnevalt üle kanda ürituse korraldustoimkonna sekretäri Ingvar Luhaääre arvele SEB-pangas EE841010010080297017, märkides selgituse lahtrisse „Kirna“. Võib tasuda ka kohapeal, sel juhul on osavõtumaks 30€. Luulepäevast Kirnas võivad osa võtta ka luulesõbrad, kes ise võistlusel ei osalenud, kuid soovivad meie üritusele kaasa elada, seega võite kaasa kutsuda ka sugulasi ja sõpru. Kui Teid valitakse laureaadiks, on üritus teile tasuta ja saate osavõtumaksu tagasi. Kutsume Teid ka Eesti Luuleliidu liikmeks astuma; kui soovite seda, palume kaasa võtta ühe dokumendifoto ja sisseastumismaksu 10€ ning aasta liikmemaksu 20€
Luulekavad 2017 korraldustoimkond

*********************************************************
Veel on aega oma luuletused teele panna. Kohe jagan siin ka infot:

Ootame  kõigilt luulehuvilistelt mistahes teemadel võistlusluuletusi (soovitavalt 5-6)   15 maini    e-posti aadressil ingvarl@hot.ee
           Võib esineda ka  varjunime all, kuid meile palukesel juhul  teatada ühtlasi oma õige nime, aadressi, (ka tavapostiaadressi), telefoni, vanuse, õpilastel kooli ja klassi või kursuse, täiskasvanuil vanuse ja  elukutse. Puudulikult vormistatud võistlustööd arvesse ei lähe.
             Kõigi vähemalt II vooru jõudnutega võtame ühendust   ning paremiku  luuletustest avaldame   trükis  luulevihikuna. Võistluse lõpetamine ja laureaatide auhindamine  11.juunil algusega kell 12.oo Kirna mõisas. Kõik luulehuvilised on oodatud!
           
                                               Eesti  Luuleklubide Liit
***************************************************
Eesti Luuleliidu kodulehekülg on SIIN ja siit saate ka jälgida jooksvat infot. 

Luulerahvas, viimane aeg panna oma luuletused teele!

Facebookis on ka info. Näha saate SIIT.

Kena reedet!

12. mai. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar