kolmapäev, 17. mai 2017

Jaansoni rada 25. päev+Anneli sünna+uus tass

Germo koos armsa Riinaga

 Täna on üks müstiline päev. Hommikul tegi meile äratust armas Anneli, kellel on täna sünnipäev. Nii algaski meie hommik üllatusega, sest Anneli tuli kookide, karulaugusoola ja kohviga. Ühesõnaga hommik andis paraja energia- ja kalorilaksu seega rada lausa karjus meie järele. Aitäh, kallis Anneli ja imelist sünnipäeva jätku!

 Peale Eve võõrustamist läksime rajale. Kuna mu maailma parim sõbranne Jaanika aitas mul pedomeetrit mõista, paningi selle endale külge. Algul oli plaan 4-6 km täna kepikõndida, aga lõpuks läbisime 8 km. Viiendal kilomeetril tegime pausi ja peale seda pedomeeter keeldus samme ja kilomeetreid lugemast. Ilmselt ei tohi üldse pausitada, aga ma ei taha üle pingutada ja pausitan ikka. No kui just 4 km-t ei kõnni, siis tõesti pole vaja puhata vahepeal. Aga katsetan homme uuesti.

 Kuuendal kilomeetril mõtlesin armsa Riina peale, sest kirjutasin talle fb-sse eile õhtul kirja ja hommikul ma arvutit ei avanudki. Teadsin, et Riina viibib veel teatud päevad Pärnus ja tahtsin niiiii teda kallistada. Telepaatia juhatas meid rajal kokku. Ausõna. Hetk peale temale mõtlemist pidin ma infarkti saama, sest Riina jooksiski vastu. Fotojäädvustus on ka olemas. Nii me kolmekesi kahte ja poolt kilomeetrit koduni läbisimegi. Küll oli armas kohtumine! Ja siirad ning suured tänud imeliste Mehhiko kivide ja uue tassi eest! Mul on nüüd hea tuju kogu õhtuks.

 Nagu ma maininud olen, et uue romaani kaaned said valmis, jah, läheb teine varsti trükki ja juba juunis tuleb soe sai ahjust. Ilusad kaaned ja ilus kujundus. Ja toimetaja ennustab suurt müügiedu ka. Nüüd algab kärsitu aeg, aga rakendan endiselt oma energia rajale. Otsustasin, et käin rajal esmaspäevast reedeni ja kui tuleb tunne ka nädalavahetusel minna, lähen. Enesetunne on ülihea ja riided jäävad aina suureks. Minge rajale!

 Ma usun, et paljudele naistele ei ole võõras teema, et ülekaalulistel ja alakaalulistel jäävad päevad ära (mehed ei pea lugema!), ülekaalulistel on munasarjad rasvunud jnejne...Ühesõnaga kepikõnd on juba selleks hea, et toob tervise tagasi. Kuna see on mu avalik päevaik siis kirjutan kõikidest asjadest avalikult. Võin täna ütelda, et tänu kepikõnnile on ka mu menstruaaltsükkel taas paigas, mis streikis juba ammu. Enam pole mul hiigelsuurt (nagu) rasedakõhtu mis takistas lausa kummardamist, kingapaelte sidumist, sokkide jalga panemist jmm...

Teie tervis on teie endi kätes!
Alustage kepikõnniga juba täna ja saate oma tervise tagasi!

Kohustuslik fotogalerii:
sünnipäevalaps Anneli
hommikune energialaks täna
...
Nurga talu karulaugusool, hind vaid 5 eurot! Anneli müüb
rajale minekuks valmis...
pedomeeter rinda..
Germo raja alguses..
2 km läbitud...
3 km läbitud...
4 km läbitud...
peaaegu 5 km läbitud. Germo puhkab lemmikohas...
mina  5 km....
meie...
rada...
Kuu tänava nurgalt keerasime Rääma tänavale..
armsa Riina nopitud kivid ja ostetud tass Mehhikost...

türkiiskivi Vaikse ookeani rannikult, Mehhikost. armas Riina tõi
türkiiskivi teiselt poolt....(ohh, ma olen nii õnnelik!) :)
Ingridi toodud küünal, Maili toodud purk ja Riina toodud kivid
Germo ja Zorro on ka rõõmsad :)
riided on suureks jäänud, isegi Zorro ehmatas :D
meie pesamuna Zorro

Vana-Rääma
17. mai. 2017.a.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar