laupäev, 18. august 2018

Klassikokkutulek Kentukis


  Kui minu jaoks oli see esimene klassikokkutulek, jäin ma 100% rahule. Küll oli vahva õhtu, aitäh!
Ma, ausalt öeldes, ei mäleta täpselt kui mitu inimest klassi lõpetas, aga üldjuhul oli meie klass  tollel ajal kõige vähemaarvuslisem aga kokkutulekule tuli lausa 11 õpilast. Lõpetanutest on puudu vaid Marve Aia, Tiina Tamm(Annuk), Argo Konstabel, Marek Tomson ja Raivo Einas. Tarmo Lillepa, kes on esireas, õppis meiega koos vaid 4 klassi, siis kolis Pärnu-Jaagupisse.

 Kohal olid: Liliana Tammearu(Kester), mina, Ilona Engman, Aivar Laud, Marju Saagim(Laurimäe) Marje Järvi(Leets), Peeter Sepp, Tarmo Lillepa, Jaanus Välimäe, Agu Siiman ja Terje Laurimäe. Ohh, oli superõhtu!

 Õhtu loosunglauseks kujunes:" Elagu Koonga 86!" ning bändimees bändist "Härra Kuu"(mitte Raguu!) tuli vahepeal lausa meie klassi terrassilt kõrtsu sisse kutsuma. Tantsida sai nii et jalad rakkus!

 Ma ei tea kuidas teil õhtu edasi kujunes, kas jõudsite Kassasse, aga igal juhul oli vahva ja ma nii loodan et kohtume juba kasvõi järgmisel aastal taas. Klassi lõpetamisest toonases Koonga 8-kl koolis sai juba kevadel lausa 32 aastat, aeg lendab halastamatult ja tahaks ikka ja uuesti kokku saada.

  Armastan!

Galerii(kahjuks paljud fotod ei tulnud välja!):
Sihvka ehk Agu Siiman
Jaanus ja Tarmo
Marju, Liliana
Marje, Ilona, Jaanus
Jaanus
tantsisime HÄRRA KUU pilli järgi
Tarmo, Peeter, Aivar
Marju ja Liliana tantsimas


Klassikokkutulek 17. august. 2018. Kentuki Kõrts
blogi kirjutasin 18. august. 2018.a.
Vana-Rääma

2 kommentaari:

  1. Klassikokkutulekud on palju lahedamad kui kooliaeg ise...Pole enam tuupida ega vastata vaja. Kahju, et üks kurb sündmus sellele eelnes...aga mõni asi on lihtsalt vältimatu.
    Mis kellani pralletasite?
    Kas ühtki klassijuhatajat ei olnud? Minu mäletamist mööda oli teil pea igal aastal erinev klassijuhataja???
    Olge terved ja tugevad...pidage vastu!!!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. On. Ma ei tea mis kellani teised möllasid aga mina jõudsin poole kolme ajal koju :) Elan Kentuki vastas. Ühtegi klassijuhatajat ei tulnud kahjuks jah, lahkunud on Uno Hinrikson (ma ei tea kas kirjutasin nime õigesti) ja Harri Timberg. Aivar Vorman kahjuks ei tulnud. Teistega polegi vähemalt minul kontakti. Oleme terved ja tugevad. Aitäh, Tiina! :)

      Kustuta