laupäev, 5. märts 2016

Vürtsikilud ja mulgikapsad



   Toimekas laupäev.
Kuna ma olen ikkagi veel 24h poja valves ja erilt kodust kaugemale ei liigu, tänan Evet ja Marist (vürtsisegu eest), et mu vürtsikilud lõpuks karpi said. Nimelt, nii veider, kui see ka ei ole, otsisin kohaliku minirimi letid läbi, aga vürtsisegu ei leidnud. Kalad "ujusid" ju hommikul turult kohale ja vürtsikilu isu oli juba pikemat aega.

1 kilo kilusid
vürtsisegu
loorber
veidike soola
veidike sukrut

  Suuremad räimed panin purki, lisasin juurde musta pipart, õli, suhkrut, soola, sibulat, vett ja äädikat. Homme saab juba mekkida. Ise tehtud-hästi tehtud!



  Ja puupliidil podisevad mulgikapsad.

Kahjuks poes värsket seapõske ei olnud, siis sellel korral panin suitsupõse koos kapsastega podisema. Eks ma katsetan hiljem kuidas maitseb.

2 kilo hapukapsast
üks suur suitsutatud sea põsk
 veidi soola
 suhkrut
 üks suur loorber,
2 puljongikuubikut
 vesi
ja odrakruupi

Head isu!


05.03.2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar