esmaspäev, 21. märts 2016

Jesss! Leidsin oma parooli üles!

Kiti kasvuhoone katusel esimest kevadpäikest võtmas


   10 päeva tagasi kirjutasin viimase blogipostituse. Mu arvutisse oli mingi valemiga google asemel ask tekkinud, see rebis igalt poolt alla mõttetuid ja tüütuid reklaame ning 12. märtsil tegi poeg mu arvutile puhastuse, pani google tagasi ning kustutas "küpsised". Minul oli omast arust blogilehekülje parool peas, kuid see haihtus nagu vits vette, aga teadsin, et parool on mul ka ühele lehele kirjutatud, kuid kolimisega lähevad vahel mõned asjad kaotsi, kuid täna ma leidsin selle üles. Nii vähe ongi rõõmuks vaja.

  Selle 10 päeva sisse mahub palju huvitavat, vähemalt minu enda jaoks. Ja, nagu mul kombeks on, lisan ka oma sündmused (jmm..) blogisse, siis nüüd ma ka seda tegema asun, enne, kui kell 2 saab ja mulle üks külaline tuleb, kellega hakkame töiselt aega veetma, ehk siis hakkan Nelli Teatajasse tema lugu kirjutama.
Kõigepealt, Germol läheb väga hästi, ta on terve ja positiivne. Haigus on kontrolli alla saanud ja nendest kohutavatest epilepsiahoogudest on tänaseks 3 nädalat möödas. Tõsi küll, jälgin teda siiani pmst 24 h, vahel ei lase unenägudehirmud mind magada, aga mõtlen positiivselt ja enamus ajast kulgebki kõik positiivselt.

  12. märtsil jõudis minuni minu kalli Merle poolt tehtud jõulukingitus Soomest. Tänud, Ave ja suurimad tänud Merle! Lisan siia paar pilti ka. Ja Merleke, broneerisin sulle juba oma järgmise romaani ;)




  Möödunud kolmapäeval külastas meid minu kallis Ema ja juttu jätkus kauemaks, kui kauaks. Germo räägib siiani vanaema Lõpe Lindast, just nii ta teda kutsub, kuna lapsena tekkis segadus, kui jutt läks vanaema peale. Naljakas on selle juures, et, kui mina prillid ette panen, arvab Germo, et ma olen teine vanaema Lõpe Linda, võimalik, et olengi Ema moodi, kuigi tegelikult piltidelt vaadates olen vanaema koopia, emaema koopia, kellega kahjuks ma kunagi kohtunud ei olegi, aga 18. märtsil oli temal 110 sünniaastapäev ja põletasin küünalt tema mäletuseks. Samal päeval on ka ühel mulle väga kallil ja lähedasel inimesel sünnipäev, kelle sünnipäeva me ka veidike pidasime.

  Möödunud neljapäev, ehk siis 17. märts kulges töiselt. Sõitsime Alari Jansoni, Germo Paavle ja Eve Liibandiga (Ennok) Pärnu Koidula gümnaasiumisse tööle. Just tööle. Alari žüriitööd tegema ja mina Vaimupuule artiklimaterjali tegema. Kohal olid ka Vaimupuu peatoimetaja Janek Muru ning toimetaja Kerttu Rakke oma armsa tütre Lilianiga ning fotograaf Tiina Azojan. Sellel aastal oli Pärnu Toimetulekukoolil korraldada üks üle-Eestiline konkurss ning see toimus just Koidula gümnaasiumis, kuna seal on suurem saal. Kõigest sellest kirjutan hiljem Vaimupuus. Tänud Toimetulekukooli direktorile Marjuj Trumsile!
  Edasi sealt sõitsime Vaimupuu kollektiiviga Joonase kohvikusse, kus algas teise artikli tarvis fotosessioon. Sellest teen kaaneloo Vaimupuu aprilli numbrisse. Lisan sellest päevast ka mõne foto.
foto: Tiina Azojan. fotol kaanetüdruk Maris

foto: Tiina Azojan. Kaidi

foto: Tiina Azojan. Germo kohtus üle aastate oma Haapsalu aegase muusikaõpetaja Helle Lemberiga

foto: Tiina Azojan. jalakäijate sillal fotosessioonil

foto: Tiina Azojan. Joonase kohvikus

foto: Tiina Azojan. meie Germoga jalakäijate sillal Pärnus

foto. Tiina Azojan. Koidula gümnaasiuimis kontserdil

foto: Tiina Azojan. Kaidi ja Germo Pärnu Toimetulekukooli ees

foto: Janek Muru. tuleme Toimetulekukoolist


Eve ja Kaidi Pärnu Toimetulekukoolis


Olavi Kõrre ja ta õpilased

   Sama sündmust kajastati ka 18. märtsi 21.00-stes AK uudistes. Seda saate vaadata SIIT. Täpselt 27. minutil.




   Vahepeal jõudis ka kevad tulla. Kevade võtsin vastu oma teises kodus esimese šaslõkiga ja aias askeldamisega.




  Loetud minutite pärast tuleb külaline ja läheb taas tööks.
Eile hilisõhtul jõudsin ka omaloomingu ühe ajakirja tarvis ära saata, ning täna hakkan veel Pärnu Postimehele väikest nupukest reedel Pärnus toimuva kirjandusõhtu kohta kirjutama, mille peakorraldaja olen. Selle kohta saate infot SIIT.

  Homme tuleb taas külaline ja võtan aktiivsemalt Vaimupuu kaaneloo artikli ette. Ühesõnaga sellel nädalal teen valmis 4 artiklit, mängin pereema, kokka, koristajat jne....Ma tõesti ei istu vaid käed rüpes, vaid teen tööd, vaimutööd, mis on vahel isegi väsitavam, kui füüsiline töö.

Olen taas olemas Sinuga, mu armas Blogger! :)


21.03.2016.a.
Vana- Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar