pühapäev, 11. juuni 2017

Metsatöll ja Rattaralli ja Erika Salumäe ja...Oh neid emotsioone!

Kahekordne olümpiavõitja Erika Salumäe ja Germo

 Eile ole isegi netis surfata aega olnud, nii tihe ja sündmusterohke nädalavahetus oli Pärnus, et emotsioonid on rohkem kui laes. Ausalt!

 Kõigepealt soovime üheskoos armsale kahekordsele olümpiavõitjale Erika Salumäele imelisi 55 juubeli viimaseid tunde, tugevat tervist ja suured tänud tänase päeva eest, kus ta Pärnus Rattarallil rattureid starti saatis ja paljudele, paljudele oma autogramme jagas. Erika oli, on ja jääb meie kauni Eestimaa uhkuseks! Minul on eriti uhke tunne teada, et maja kus ma praegu elan, oli olümpiavõitjale esimene kodu. Endamisi naeran siin, et ilmselt see (maja aura) tõukasiki mind rajale kepikõndima, kuigi viimastel päevadel ei ole aega olnud aga juba homme oleme taas rajal.

 Eile ma Grillfestile ei läinudki. Reedel ju käisin. Küll aga oli meil eile grilli- ja tšillipäev ning õhtul läksin naabermajja Metsatöllu kontserdile. Sõnadega seda õhtut kirjeldada pole võimalik, kes olid kohal need teavad millest ma räägin. Olen Metsatöllu fännanud ikka juba väga pikki aastaid, mul on kodus olemas mitmed nende plaadid, 4 tsärki, pusa ja hõbedane kaelaripats. Vast 2006 oli see aasta kui ma esimest korda Pärnus, Vallikääru aasal Pärnu suve avamisel selle bändi laivile esmakordselt sattusin. Päris mitmeid kontserte on väisatud ning mina ja mu kaks poega oleme kõik suured Metsatöllu austajad, raisk!

  Ahjaa, reedel ilutses mu uus romaan müügiedetebaeli 61. kohal kuid täna juba 56. kohal. Astume vaikselt. Minu käest saab seda endiselt tellida ja panen kalli raha eest posti ka. 15 euroga saab käest kätte. Müük edeneb igas mõttes ja juba saan positiivset tagasisidet ka. See on mulle, kui autorile suur rõõm, kui lugejale raamat meeldib. Aitäh!

 Muide, jooksime kogemata kokku mu lasteraamatu PETU illustraatori Signe Laugiga ja ta abikaasaga, kes on Lapimaalt koju käimas. Signe lubas juulis uusi illukaid näidata. Ta nimelt illustreerib PETU järjeraamatut PETU LÄHEB KOOLI. Oli armas hetk!

 Ja kõikidele sõpradele ja headele inimestele ka suured tänud imevahva nädalavahetsue eest! Armastan teid!

Fotogalerii:
Annika saatis oma tütre, poja ja mehe rattarallile
...
...
Pärnu linnapea Romek Kosenkranius õnnitleb Erika Salumäed juubeli puhul
Erika ja Lõvi starti andmas
fännipilt...
armas Kendra (enne starti) vaatab fookusesse
fännipilt
Erika ergutamas..
pisikesed autogrammikütid ja kaamerad..
...
kokkujoosmine kalli PETU illustraatori Signe ja ta abikaasaga.
kahjuks Raio Piiroja oli sunnitud rattaretke katkestama, sest rehv purunes..
kui käid Metsatöllamas ja Rattaretkel saab sinust vot selline :D :D :D 
esikoha pjedestaalil vanameister Jaan Kirsipuu
müügiedetabeli 61. kohal
ja nüüd juba 56. kohal! jee! :)
Metsatöll tuli lavale
super, hüper äge! aga liikuvaid objekte pildile saada on kunst...
...


11. juuni. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar