teisipäev, 27. juuni 2017

Jaansoni rada 45. päev


 Täna läbisime 6 km. Oleks ka rohkem läbinud, kui mu tarkusehammas, mis juba kolmandat päeva tuikab, poleks lausa valutama hakanud. Kiire tempoga käisime 4 km läbi, siis põikasime Ave juurde ja 2 viimast kilomeetrit läbisime taas tempokalt. Või õigem oleks öelda, et tempokalt kepikõndisin mina, sest Germo jaoks on minu kiirkõnd nagu rahulik jalutamine :)

 Eile jäi rajal käimata. Esiteks polnud ilmataat üldse armuline ja teiseks käis mul lausa 11 külalist. Õhtul niitis mind väsimus mitmeks tunniks maha, magasin ja öösel lugesin kella neljani. Hambavalu on palju kurnavam kui rajal kepikõndimine. Tuleb vist viimane tarkusehammas lasta välja tõmmata, pole parata. Ma ei karda üldse hambaarsti, aga hambaravi on lihtsalt minusugunse lihtinimese jaoks hirmkallis. Üritan esihamba raha koguda, aga....Nii pean endiselt loobuma esinemistest ja raamatute esitlustest, sest ei lähe ju ilma esihambata lavale. Seega on mu kahele juuli esinemisele vesi peale tõmmatud.

 Enesetunne on muidu väga hea, ei liigese- ega lihasevalu. Kuidagi eriliselt kerge on viimasel ajal astuda ka siis kui päev või paar on rajal käimisest vahele jäänud. Nädala lõpus ehk astun kaalule üle hulga aja, kui muidugi taas ära ei unusta.

 Germo on ka vapper. Täna oli ta rajal eriti õnnelik, kogu aeg nägu nalja täis ja tegi krutskeid, küll lehvitas keppe, küll torkis nendega Rääma tänava puid, küll jäljendas minu kepikõndimist. See kõik näitab seda kuidas ka tema rajal käimist naudib. Ja väsimust ei kurda ta kunagi.

 Täna laekus ka AHF-ist raha arvele, talvepuud on nüüd pmst kuuris. Sellel aastal oli summa küll väiksem (117,58 eurot) , aga puuderaha sain ikka kätte. No ja ega mul ju eelmisel aastal peale PETU ühtegi raamatut ei ilmunud ka, et neid laenutada. PETU ilmus ka alles aasta lõpus. Aga tänud kõikidele kes on mu raamatuid raamatukogudest laenutanud! Te kõik olete hea seinud selle eest, et meie pere talvel külma ei jääks! Aitäh, aitäh, aitäh!

 Jälle üks positiivne päev õhtus!

Fotogalerii:
1 km läbitud...
2 km läbitud...
3 km läbitud...
Germo 3 km peal...
mina peale 3 km...
ta tervitas meid jälle. rajaäär on kenasti ära niidetud...
esimene puhkepaus peale 4 km, Germo
:)
Ave väravas
Ave ja Germo
Rääma tänavalt koju...
pildikesi eilsest...vol 1
vol 2
vol 3
ja tuduv Zorro


27. juuni. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar