neljapäev, 1. juuni 2017

Saatus & Saladused


 Eile oli kodune päev. Lihtsalt "olin," vahepeal tegin ka süüa, panin kuivanud nurmenukud karpi, võõrustasin vaid 5 külalist, vaatasin telekat, masin pesi minu eest pesu ära jne...Ühesõnaga lebopäev oli. Teisipäeval põlesin taas rajal natuke liiga ära ja ilmselt pingutasin selle 10 km-ga üle ka. Olin terve päeva nagu zombi, kahel korral üritasin iluund teha, kuid siis tuli taas külaline ja...Aga täna, täna sätime ennast taas rajale!

 Juunikuu "Saatus & Saladused" number on ilmunud. Selles numbris on minu lühijutt "Armastus ei küsi" ning luuleveergu saatsin sellel korral Elo Küttimi luule. Head lugemist!

 Kui ka sinul on soov, et su luuleltused ilmuksid selles ajakirjas siis võta minuga ühendust juba täna! Aitäh!

 Eile potsatas mu postkasti Vello Soku luuleraamat. Jah, just, see luuleraamat ikkagi ilmus, kuigi Hooandja võttis projekti maha. Raamatust on küll asi kaugel, sest tegu on imeõhukese vihikuga. Ma südamest loodan, et see vihik ei kubise plagiaatidest ja netiavarustest varastatud luuletustest. Lugema see mind ei kutsu, kuigi autor nii väga tahtis seda mulle saata. Üleüldse on mu lugemisisu selleks kevadeks ilmselt raugenud ja jätkan sügisel. Suviti ma reeglina ei loe. Aga eks näis. Pean enne suure töö ära tegema ja guugeldama et ei oleks varastatud luuletusi, muidu on kuri karjas...Jah, ma oskan vahel kuri ka olla, kui tegu on ebaõiglusega. Olen selline võitleja kord!

 Muidu kulgeb kõik endiselt. Ootan kannatamatult trükist oma järgmist romaani "Westoffhauseni häärberi saladus" ja jutukogu "Röntgennägemisega mees." Nende raamatute sünd ei ole enam mäged(i)e taga.

 Nüüd aga tõmban otsad kokku, panen spordiriided selga ning Jaansoni rada juba karjub (suht) akna taga!

 Imelist lastekaitsepäeva!
 Imelist kalapäeva!
oma kätega korjatud looduslik antibiootikum karbis
Armastus ei küsi..
Elmo Küttimi luule...
Vello Soku luulevihik jõudis postiga...

1. juuni. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar