reede, 2. detsember 2016

Uued tassid kollektsioonis+ artikkel Nelli Teatajas

tassid Rhodeselt, Superstarilt ja Virtsust

  Täna on siis lõpuks see päev mil käisin ära kesklinna postimajas pakkide järgi. Muidugi panin ka mõne raamatu teele. Uute tasside eest võlgnen suured ja siirad tänud Milja Voldile ja Maia Kirsipuule. Aitäh, aitäh! Olen nüüd taas 3 tassi võrra rikkam!




 Esimene tass neist on kirjaga Rhodes, ning hea vikipeedia annab selle koha kohta palju huvitavt informatsiooni. Lugeda saate SIIT. Selle saatis mulle kunagine koolide Maia. Nüüd mul on jälle palju põnevat lugemist ja avastamist, kuna tavaliselt kui mulle tass kingitakse, sukeldun ma selle asukohaga tutvuma.

  Teised tassid on ka väga armsad. Hea Milja, kes elab Virtsus, saatis mulle ka Virtsu tassi. Ma ei kogu ainult väljamaalt toodud tasse, eriti armsad on mulle ka kodumaa logodega tassid. Neid on kingitus ka palju esinemiste eest või õigemini raamatute esitlemiste eest Eestimaa raamatukogudes.
  Ja teine Milja kingitud tass on Superstari logoga. See on värvi muutev tass. Tunnen juba ära, kuna neid on mul juba päris mitu. Tassid muudavad värvi kui kallad nendesse kuuma jooki. Peale jahtumist muutuvad endiseks tagasi. Varsti lähen katsetama. Aitäh, hea hing!

  Tänases Nelli Teatajas kirjutan selgeltnägijate tuleproovi saate teemal, sest minul (ja mitte ainult minul) tekkis selle saate finaaliga päris mitu küsimust. Rahvas on väga pettunud,et saade ei olnud otse-eetris vaid oli eelsalvestatud, kahjuks....Osta täna ilmunud Nelli Teataja ja loe!
  Lisaks on seasl ka küsitlus, millele vastasin ka mina . Teemaks netikommentaatorid.

Ostsime õhku?
artikkel Hillar Kohvilt

  Muidu kulgeb kõik kenasti. Puud praksuvad pliidi all ja kodu on soe, hubane. Lähen nüüd edasi tasse imetlema .

Imelist reedet!


2. detsember. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar