reede, 9. detsember 2016

Endiste lõpekate kokkutulek

kallid Amanda ja Ave

  Siis, kui Ave meile jõudis, oli Amanda juba kohal!
 
 Kunagi, sügaval nõuka ajal, kui tegutsesid veel kolhoosid ja sovhoosid, olid külad rahvast tulvil. Näiteks Lõpele, kus kahjuks täna haigutavad ka tühjad kortermajad, oli raske korterit saada. Lõpel asus ka kolhoosi keskus ja regiooni lastepäevakodu "Miki," mis oli ka minu esimeseks töökohaks. Täna käin ma Lõpel harva, küll emal külas, aga kurb on vaadata tühje maju... Pole parata, kadusid kolhoosid ja sovhoosid, pagesid inimesed linna, sest tööd ei olnud ja elada ju tuli.

  Tänaseks elavad paljud lõpekad ka väljamaal, eriti just Soomes, kus elab ka kallis Amanda juba ikka väga pikalt. Põhiline on see, et ta on eluga rahul ja ei unusta ka oma kodumaad. Täna kohtusime Amandaga üle aastate, kuigi nüüd vast hakkame tihedamini taas kohtuma, sest tal on Pärnus elamine, kus ka aega veedab. Ja äkki juhtub ükskord ka ime, saan mina ka ehk Soome riigi pinnal jala maha.

  Amanda, siirad ja suured tänud, et sa leidsid aega. Oli väga mõnus ja ülipositiivne päev koos Ave ja Amandaga. Uute kohtumisteni! No, jah, Avet teate nii kui nii, positiivset energiapommi, nagu ta on!
Ühesõnaga, lõpekad, kui te linnas aega parajaks tahate teha, siis võtke ühendust, pakun teed ja kohvi ikka!

Amanda ja Germo
Germo rõõmustleb Amanda kingitud šokolaadikarbi üle
kingituste hulgas oli ka see, 4 ühes asjandus, mina kasutan välgumihklina :)

  Amanda tõi mu kollektsiooni ka 2 Inglit juurde, üks ripub seinal ja teine köögis seepide riiulil. Jah, ma kogun Ingeid ka, lisaks tassidele-kruusidele.
  Tüdrukud, mul on nüüd energiaülejäägid, ei teagi mida peale hakata...

armas Ingel
Inglitega seep



 9. detsember. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar