reede, 19. juuni 2015

Kirjutan nüüd ka Nelli Teatajas!


 Nädalajagu päevi tagasi tuli pakkumine, et võiksin vahel Nelli Teatajasse kirjutada. Toimetaja andis teema ette ja mina asusin asja kallale. Kuna tegu oli esimese sellelaadse tellimustööga, siis olin ikka päris pabinas. Pusisin ja pusisin, aga valmis pusisin, koos toimetaja abiga muidugi.



  Möödunud nädalavahetusel külastas Pärnut armastatud laulja Lea Dali Lion, kes lisaks Grillfestil esinemisele tutvustas Rahva Raamatus oma raamatut "Joonista valgus," mille minagi endale soetasin. Ühel õhtul tuli tahtmine kirjutada sellest ilusast ja meeliköitvast raamatuesitlusest mõned read, needki läksid Nelli Teatajasse.








  Tänases Nelli Teatajas on seega avaldatud mu kaks artiklit. Veebis näeb neid ilmselt hiljem? Igal juhul veebileht on siin: http://www.nelli.ee/
 Pilt on tehtud Pärnus, Rahva Raamatu kohvikus "Piano." Mina koos sõbranne Terje Heinmetsaga ja armastatud laulja Lea Dali Lioniga.

  Jõudsin vahepeal endale ka Nelli Teataja soetada. Ikkagi debüütartiklid sees ja tegin mälestuseks mõned klõpsud. Need kohe peavad siia saama! ;)




2 kommentaari:

  1. Jeeee... sul on blogimine selge! Nüüd lendad iseseisvalt.

    VastaKustuta
  2. :D Sina oled peasüüdlane! mul hetkel hullumaja siin, käisin vahepeal Nelli Teatajat ostmas. tagasi naastes oli poiss arvutis. istusin kööki ja uus romaani peatükk hakkas jooksma. pean minema selle lõpuni kirjutama, siis selle koolitüdruku romaani käsikirja lõpuni lugema ja siis olen siin taas olemas :P

    VastaKustuta