pühapäev, 28. juuni 2015

Hansapäevad, Luuleisanda külastus, Dineri hiigelburger, kohtumine strippar Marcoga ja lõpuks veeremine

Eilne hansapäev Pärnus oli otseses mõttes värvikirev. Eriti armas oli kokku joosta enne Tallinna väravate vahele jõudmist armsa laulja ja luuletaja Kersti Kobiga Viljandist, kes on tänaseks kokku viisistanud minu sõnadele lausa 4 laulu. Ja siis kusagilt ilmus Kait. Nii me kolmekesi hanasamelusse kulgesimegi. Ahjaa, kaunid linnadaamid Krista ja Liina mahutusid ka vahepeal pildi sisse.
  Leidsin lõpuks üles ka kadunud asjade hulgas oleva Heli Künnapase, kes Vabaerakonna telgis kenasti asjatas. Jalutasime siis taas Ranna rantšo kauneid loomakesi imetlema, aga vaat kus ime, Papa tegi head tegu Hea Tegu telgi juures. Nii ma nad siis Filigi pildi sisse ajasingi :)
  Veidike aega saime koos hängida ka sõbranne Terje Heinmetsaga, aga siis läks minul kiireks. Oli tulemas üks raamatu ostja ja peale seda viis teekond Luuleisanda (:)kivisildniku manu, kuhu oli juba ennast kohale vedanud poeet Raul Majas ja peagi jõudsid ka poetess Kädi Kallau ja poeet Einar Ojarand. Suvised sõjaplaanid peetud, liikusime Dinerisse, kus müüakse maailma parimaid burgereid. Mina küll ei söönud, aga suitsumaitselist hiigelliha proovisin, mis tõesti on hiigelkamakas seal vahel, mitte õhuke liist, nagu teistes burgerikohtades müüakse. Vahepeal jõudis Vihmaingel ennast üle Pärnu laotada, kuid ilmutis hajus, kui me seltskonnaga Dinerist välja astusime.
   Mõnus seltskond ja mõnus õhtu, mida sa hing veel ihaldada oskad! Koju mineku plaane eirates, maandusime Veerevasse Õlusse, kus juttu jätkus kauemaks. Ja siis ta tuli, strippar Marco, tuli viivuks ja kadus õhtuvalge piirjoonte taha. Aga meile jäid fotod. Marco, me kõik rõõmustasime sinuga kohtumise üle. Siiralt. Aitäh kommikarbi eest! See oli väga maitsev.
  Pildid kõnelevad enda eest!

27.juuni 2015 a. Hansapäevadel Pärnus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar