reede, 31. juuli 2020

Pärnu Bluusipäevad 3


 Nonii, selleks suveks on Pärnu Bluusipäevad läbi, natuke kurb, aga samas ma usun, et sain palju inspiratsiooni, olid tõeliselt inspireerivad õhtud Jahtklubi õuel ja sees. Ma tõesti ei väsi kiitmast, aitäh!

 Jah, täna (nüüd juba eile, kuupäevaliselt) toimusid need Jahtklubis sees, natuke tuuline oli ja tegelikult mulle nii täitsa meeldis, selle suve õhtud on liiga külmad, eelnevatelt bluusiõhtutelt koju jõudes ei saanud kuidagi sooja sisse.

 Jõudsime kohale täna natuke hiljem, Andres Roots oli just oma viimaseid lugusid tegemas. Peale teda naases lavale punt nimega "Steam engine." Ma arvan, et ma ei olnud neid enne kuulanud aga samas, nii mõnigi bändimees tundus tuttava olekuga. Eks mõni mängibki mitmes bändis. Oli täitsa lõõgastav ja nauditav. Aitäh!

 "Lavrix bandist" ei saa mina üle ega ümber, ma tõesti tohutult naudin neid, nii muusikat, Vladimiri häält, esitlust, natuuri ja kõike. Päris hingekosutav on vaadata kuidas inimene läheb nii oma loo sisse, et lausa mediteerib, et ... no ma ei oskagi sõnadega  seda väljendada, seda peab nägema ja tajuma. Fantastiline! Ja taas kutsus ta lavale "Vanadzina trio+" liikme suupilli mängima. Mul jagub ainult kiitvaid sõnu. No tõesti. Ärge üldse imestage, et "Lavrix bandist" on mul galeriis kõige rohkem fotosid, nad lihtsalt tähendavad mulle väga palju ja eks ma püüdsin solisti meeleolu pilti saada. Omast arust õnnestus. Mis seal ikka, jään kannatamatult ootama nende uut plaati ja järgmist bluusisuve, ehk on nad taas Pärnus! Kummardan maani ja kuuni, poisid! :)

 No peale Lavrixit arvasin et tuleb hakata samme koju seadma, aga ma ei kahtese grammigi, et lükkasin minekut edasi. Supervahva MR. Blues astus laitmatu etteastega lavale. Väga äge punt! No see ontlik vanahärra, kes võrratut bluusi ja rõõmu oma huulte vahelt välja võlus, mõjus hingekosutavalt. Ausõna! Väga vahva tegelane ja milline šarm! Kui ma õieti aru sain, on tegu rootslasest lauljaga, kelle nime ma küll hetkel ei tea, aga küll ma teada saan. Igal juhul eestikeelt kõneles ta hästi ja lauakaaslane teadis rääkida, et tegu on meie oma bändiga, kes tulid Kohtla-Järvelt. Eks ma uurin asja. Igal juhul tuju läks ülirõõmsaks. Ja lauakaaslasele siirad tänud, et ta meid lauda kutsus. Juhtumisi olime ka kunagi varem ühes seltskonnas olnud, mis selgus kui vestlema hakkasime, aga tema kutsus just meid sellepärast, et nägi ka eelõhtul, et tegu on ehtsate bluusifännidega :) Muidu me oleksimegi vist püsti seistes pidanud bluusi nautima, sest Jahklubi restoran jääb selle sündmuse tarvis liiga väikseks.

Oehh, emotsioon on nii palju, ei tea kas saangi und. Aga nüüd fotosid laadima.

Armastan!
Andres Roots
Steam engine
Steam engine
Steam engine
võrratu Lavrix! 
võrratu Lavrix! 
võrratu Lavrix! 
:)

Kihnu Jõnn

võrratu Lavrix! 

Jahisadam
hilisõhtune Jahtklubi
minu armas poeg, kes ka naudib bluusi, nagu ema :)
MR. Blues
MR. Blues
MR. Blues
MR. Blues


30 (31). juuli. 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar