neljapäev, 30. juuli 2020

Pärnu Bluusipäevad 2

koos Lavrixi poiste ja Heikiga :)

 No ei saa ju ometi minemata jätta, kui bluusipäevad sulle peaaegu koju kätte tulevad. Täna oli siis bluusipäevade teine päev, homme on viimane.
 Teid kõiki oli niiiiiii hea näha, kuulda ja kallistada, aitäh!

 Me läksime umbes 17.30 kohale, kuigi vabalava avati juba kell 17.00. No kui me Germoga Jahtklubisse jõudsime, astus just Kalev Koidu oma 4 looga lavale. Oli taas rõõm nautida, aitäh!
Peale Kalevit tulid ühed põnevad tegelased lavale, Saarde valla rahvas, sellised vaimsed, šhamaanitrummid käes ja... Ühesõnaga, armas Gaia, kes ka sellesse punti kuulub, lubas mulle homme tutvustava teksti kirjutada, sestap piiluge homme uuesti blogisse, saate selle pundiga tuttavaks. Gaiat oli üliarmas näha ja kallida. Polnudki ammu enam kohtunud. Aga hea teada, et ta endiselt Pärnumaal pesitseb. Meie tutvus ulatub aastakümnete taha ja võib öelda, et mõlemad oleme pussjunlased, ikak seal paekiviselt Lääneranniku kandist, Mihklist.

 Ja siis saime nautida funkbändi ( no mina nii seda punti kutsun) "Multifunk," kus Papa tegi tõelise üllatuse, laulis lustakat lugu vene keeles. Olete ülivahvad, aitäh! Ja Papa, aitäh ka luuleraamatu eest, nüüd saame vastastikku teineteise lektüüre lugeda.

Ootasin ka Tajo Kadajase etteastet, aga kahjuks teda ei olnudki. Ehk siis järgmisel korral. Germo kuulas juba nädalajagu päevi kodus Tajo plaati ja ootas kohtumist, aga õnneks meil on päris mitu plaati olemas.

 Randel Randoja Tartu Bluusiklubist mängis ka päris mitu lugu, mõni neist päris lustakas ja mina poetessina panen sõnumit tähele, päris hea puänt oli osadel. Aitäh!

 "Vanadzina trio +" pani rahva elama ja kaasa kõikuma. Maral on ülivõimas lauluhääl ja põnev lavaliikumine. Janise punti olen ka juba kaua aastaid nautimas käinud, aitäh!

  No ja siis üllatus, üllatus, kui ma nägin rahva seas "Lavrix bändi" lauljat Vladimirit liikumas, tundsin rõõmu, sest see on mu lemmik Läti bluusibänd. Jess! Ja suureks üllatuseks läkski punt ka täna lavale. Ja rahvas lava ette tantsu lööma. Uhh, nautisin sajaga! Aitäh, Vladimiri ja sinu bänd! Vladimiri käest kuulsin, et bändil on veel selle aastal uus plaat ilmumas, ootan seda kannatamatult. Eelmisel suvel ta kinkis mulle oma plaadi, mida olen pidevalt kuulanud ja nautinud. Tänane laiv oli ka ülivõimas ja juba homme kell 21.00 saab rahvas neid taas Jahklubi juures laval nautida, tulge kõik!

 Viimasena lavale läinud Tartu bänd jäi meil kahjuks kuulamata, aga ehk õnnestaub seda mõnel teisel korral teha. Liiga külm oli õues, isegi jopega. Tulime lihtsalt enne bändi "Autt of office" esinema hakkamist koju ära.

 Aga suured tänud, et Pärnu Bluusipäevad ikka toimuvad, see on nii suur asi meile, aitäh Üllar!

 Ka teid oli armas kohata, Irmen, Ivar, Heiki, Irja jt...
Aga lasen nüüd fotodel kõnelda.
kalli Papaga :)

kohtusime üle aastate armsa Gaiaga :)
Kalev Koidu


Kalev Koidu
armas Gaia

aitäh, kallis Papa! 
Germo oli ikka ka
Railike, armsake :)
Gaia ja teised :)
Gaia ja teised :)

põnev punt Saarde vallast jt...
võrratu Multifunk


võrratu Multifunk
...

kava
vaimukas Randel :)

võrratu  "Vanadzina trio +"
no niiiiii lemmikud - Lavrix band

Vlad. kutsus Aleksandri suupilli mängima
Lavrix pani rahva tantsima


Lavrix band

Vladimir ja korraldaja Üllar Kallau
Vladimiriga


bluusivennad siin koos :)
koos "Lavrix bänd" poiste ja Heikiga :)
hilisõhtune jahisadam


29. juuli. 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar