laupäev, 11. juuli 2020

LUULEKEVAD 2020 - Eesti Luuleklubide Liit


 Üritan pikemat aega ennast lugemisest eemal hoida, lugemispausi teha, aga kui mu kätte juhtub mõni luuleraamat, variseb mu unistus liiva ...
 Ilmunud on luuleraamat "Luulekevad 2020."

 Kogumiku kaanekujundus on muutunud, päris inspireeriv teine. Igal juhul kenam kui eelmised. Jah, mul on juba aastakümneid harjumus saata oma luuletusi sellele konkursile ja need saavad ka avaldatud. Tegu on igakevadise luulevõistluse paremikuga. Luuletuse, mille sinna saatsin, lisan fotona. Aitäh, žürii, kes te sinna iganes kuulute!

 Tore oli leida ka paari tuttava loomingut, näiteks Pilvi Rahnu, ˇEero Talisainen, Marge Viirg, Jüri Tamtik jt ...
 Nagu eessõnas mainitud on, on sellel korral rõhku pandud koroona teemalistele luuletustele. Aga on ka teistest teemadest loomingut. Paremat ei oskagi valida, eks ikka tuntumate tegijate luuletused ongi paljudest peajagu üle.

 Ka raamat ise on muutunud. Enam ei ole see klamberköites luulevihik, on liimköites ja kordi kvaliteetsem. Täitsa rõõm käes hoida. Ilus.

 Osale sina ka igakevadisel luulevõistlusel, saada oma 5 luuletust meilile: intuitiiv@gmail.com ja hea õnne korral võid ka enda read sellisest raamatust leida.

Fotod:
kena kujundus
head lugemist! 

Rahva Raamatu lehelt:
RAAMAT

LUULEKEVAD 2020

 0 Google +0  0 Share0
Luulekluide Liidu poolt korraldatava igakevadise luulevõistluse paremik pakub pildi luuletavate eestlaste tunde ja mõtteilmast kevadel 2020.
 Aitäh!

14.99 €
E-POES PÜSIKLIENDILE: 14.24 €
KAUPLUSES: 14.99 €
KAUP KÄTTE:KOLMAPÄEV 15.07
11. juuli. 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar