pühapäev, 30. september 2018

Väike grill ja tšill ning tervis tuleb

imekena kollane maran ämma aias
 Istusin peaaegu nädalajagu päevi kodus, eks ikka tervise pärast, aga olen sellest juba lapsena teadlik et just värske õhk on parim ravim. Hirmus tuulised ilmad olid (on) ning ma lihtsalt ei tohi tuult saada. Antibiootikumide ravikuur endiselt kestab ja ajab meeletult higistama. On ju teada-tundtu tõde, et antibiootikumid ravivad vaid põletikukollet, lõhkudes samal ajal immuunsust. Jah, ma tarbin ka Lacto Sevenit (probiootikum), see on lausa vajalik. Aitab immuunsust taastada jne...

 Üleeile suutsin kodus endale nohu kallale pookida. No immuunsus on hetkel nõrk, nagk kogu aeg märg ja nii see juhtub. Ma susalt öeldes ei mäletagai millal mu viimati nohu oli, rajal kepikõndimine ikka ravib, aga hetkel on ju kepikõnnilt paus ja kohe, kohe need bakterid tulevad, aga...täna pole enam mul nohu. Istusime eile tunde aias, küpsetasime grillliha ja hakkvorstikesi. Vahepeal käis väike vihm üle (ümbruskonnas sadas tugevamini, taevas oli tumesinine), ka õrn vikerkaar ilmutas ennast, püüdsin seda pildile. Nii positiivne päev oli, minu jaoks ka netivaba, nagu ma vahel teen netivabu päevi. Mul on tõesti hea olla. Esmaspäeva õhtul võtan viimase antibiootikumi, millalgi lähen panen hambaarstile aja kinni ja lähen ravin oma hammaste tervist edasi, võiduka lõpuni.

 On ilmunud ka oktoobrikuu numbrid "Müstilised lood" ja "Saatus & Saladuesed." Sellel korral on luulerubriigis minu värskem luule. Aitäh!
 Jätkuvalt teen ma koostööd nende ajakirjadega. Kui tahad et ka sinu luule seal ilmuks, võta minuga ühendust juba täna.
  Kui sul on mulle rääkida oma põnev lugu, võta ka ühendust, teeme artikli.

Jee, vasrti saan rajale ja seenemetsa! Juba unistus nendest teeb tuju rõõmsaks.

Olge terved!
oktoobrikuu numbrid
minu luule SaSas
võrratu kollane maran
seal kaskede taga sajab aga meil on päike
leia, leia vikerkaar?!
leia, leia vikerkaar!?
head isu!
meil on igatahes alles roheline suvi :)
sellel aastal on ämma aiaäär juurepähkleidt tulvil...
peotäis seeni aiast

30. september. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar