esmaspäev, 3. september 2018

Jaansoni rada 127.päev


 Täna oli rajal natuke raske. Algul ajas hingeldama, meeletult palav oli, higitilgad ajasid silmad kipitama ja umbes 5 km tundsin väsimust, aga pidasime siiski kõik 8 km vastu. Kerge väsimus oli koju jõudes ja natuke andsid hüppeliigesed ka tunda, aga nüüd, poole tunni möödudes tunnen ennast hästi. 2 klaasi keefiri maitsesid ka väga hästi.

 Eelmisel nädalal olin laisk, no raja suhtes, olgugi, et liikumist oli palju ja pidevalt jäi seenemets ette, aga aktiivsel kepikõnnil sai eelmisel nädalal käia vaid korra ja kohe on igasugune tulemus käes, olen kuuga (no kaalusin küll täiskõhuga) 1 kg juurde võtnud, kuid ma ei heitu, lihtsalt see annab kohe rajal tunda. Tegelikult hommikul tegi mulle ka vasaku käe ranna haiget, kuid nüüd on enam-vähem okei. Samas niisama kõnd või kiirkõnd pole üldse see mis kepikõnd, just kepikõndi harrastades tunnen ennast kordi paremini ja just kepikõndides olen selle 30 kg oma turjalt maha visanud, sestap ikka jätkan.

 Rajal käisime ikka koos Germo ja Maarjaga. Maarja hakkab ka vaikselt haigusest paranema ja täna köhib juba vähem. Aga koju jõudes andis isegi Germo teada et on väsinud. Seega oli täna mõnusalt väsitav päev.

 Ma küll püüdsin ennast korrale kutsuda, aga ikkagi eksis pilk kogu aeg metsa, ühe seenekaunitari jäädvustasin ka, aga siiski suutsin ennast metsast eemal hoida. Mul on vist nüüd kaks sõltuvust (lisaks suurele pahele-suitsetamisele)- seenelkäik ja kepikõnd. Kirjutamiskirest ma ei hakka üldse rääkima, hommikust saati kummitab üks jutuke, tuleb vist kirja panna, eks ikka ajakirja tarvis, nagu ma seda juba kaua aastaid teen. Näis kas jõuan täna sellega ühele poole.

 Kui ma siit netiavarustest loen et suvi on läbi siis seda ei saa küll Pärnu ilmade kohta öelda, no tõsiselt palav on ja ma rajal olles juba kahetsesin et panin pikad püksid jalga. Tahaks isegi veel merre minna. Ehk jõuan sellel nädalal, sest väidetavalt kestab suvi Pärnus veel. Sestap veab neil kellel nüüd puhkus algas ja seda Pärnusse veetma tulid.

 Nüüd aga galerii:
Sõudeklubi varemed...
lammutavad alles
2 km läbitud...
Maarja ja Germo
3 km läbitud...
kaunitar
septembrikuine Pärnu jõgi...
Endel jõe ääres
Pärnu Rannajooksu reklaam
4 km läbitud...

Olge musid!

3. september. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar