reede, 6. oktoober 2017

Uus tass Mallorcalt


 Täna jõudis kallis Jaanika mulle külla Mallorca muljeid jagama. Jaanika on mu armas sõbranne kellega läheks iga ilmaga luurele ka ja ilmselt ehk ükskord lähmegi koos ka reisima. Tegelikult pidime juba sellel aastal minema aga asjad muutusid. Aga reisist osa sain ma ikkagi ja loomulikult tõi ta mulle ninni-nänni ka. Nagu näete on mu kollektsioon jälle kasvanud, nii tassi kui ka külmkapimagneti võrra. Magnetid hakkasid ise tasapisi mu ellu tulema, esimese ostsin aastate eest Padiselt, sest tass oli seal hirmkallis. Osad on kingitud raamatuesitluste eest ja ise ostsin ka Portugalist, Maris tõi Itaaliast, Maarja Saaremaalt jne...Las siis kogunevad sinna külmkapipeale. Aitäh!

 Jaanika tõi imearmsa tuhatoosi ka, ikka türkiisvärvi on ka selles. Aga tuhatoosina ma seda kasutada ei raatsi. Küünalajalana ehk, nagu Eve pakkus. Ja käepael on enamvähem samasugune nagu neid Portugalist tõin.

 Ma pole juba mitu päeva rajale saanud. Täna oleksin peaaegu läinud, aga tegin väikse lõunauinaku ning ärates sadas taas vihma ja pealegi tulid külalised. Ma tõesti ei taha ennast sügisvihmas leotada, aga vahel jalutan ikka, käin näiteks jalgsi kesklinnas, ei kasuta bussiteenust. Eile käisin ja koju jõudes olin nagu uppunud kassipoeg, läbimärg, ei pidanud vihma ka vihmavari, ilus kollane, mille hea Eve eile kinkis.

 Täna hommikul käisime ämmaga Audrus kanajahil, ehk siis üle hulga aja taas suitsukanu ostmas. Just reedeti neid seal endises saunas müüakse. Väga head, soovitan! Ja Germoga jõudsime ka lõpuks juuksurisse. Eelmisel kuul jäi käimata ja ta oli juba parajalt habemesse kasvanud, aga nüüd on taas kena noormees.

 Muidu kulgeb rahulikult. Olen kohati luulelainel kuigi ei ole tellimusluuletustega ühele poole jõudnud. Vahel lihtsalt läheb kauem aega aga ma ei muuda meelt. Vägisi kirjutada ei saa, inspiratsiooni peab olema. Samas tegelen lühijuttude vorpimisega aga sellest kirjutan kunagi hiljem. Kuidagi kiired ajad on ja tähtajad suruvad peale. Aga küll ma jõuan.

 Vot sellised lood!

Fotod ikka ka, paparatsi, nagu ma olen:

jalutuskäik kesklinna...
Jaansoni raja renoveerimine käib...
hall sügis(us)
...
kanad Audrust...
minu armas poeg 
head isu!


6. oktoober. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar