esmaspäev, 6. aprill 2020

Rada 173.päev


 Nonii, jälle üks rajapäev kirjas! Tegelikult on meil täna tähtpäev, uskumatu aga on, täna, täpselt 3 aastat tagasi alustasime kepikõnniga. Ja loobumismõtet ei ole kunagi olnud, kuigi vahel oleme harvemini rajale jõudnud, vahel tihedamini. Täna suundusime taas üle silla kesklinna, sest mul oli sinna asja. Nii saigi meie trajektooriks kesklinna piirkond. No mul ei olnud pedomeetrit peal aga vast mingi 6 km läbisime ikka.

 Linn on suhteliselt tühi, vaid mõni üksik jalutaja ja sportijaid ma ei näinud ühtegi, kummaline! Ausalt. Kas tõesti inimesed on niivõrd paanikas, et ei leia kasvõi tunnikest enda liigutamiseks? Kodus 4 seina vahel istudes just haigeks jääbki ja tuleb kahjuks tõdeda et neid haigeid on juba palju. Sillal tuli üks umbes 50 naine vastu ja sõimas Germo nii läbi, kuigi Germo just hakkas mu seljataha astuma, nagu olen talle õpetanud. Ausalt öeldes Germo ehmus nii et läks näost valgeks ja minul tekkis juba hirm, sest .... ta ei tohi närvitseda. Sellel teemal ma pikemalt ei vestleks. Inimesed, kui te nii paaniliselt kardate, ärge liikuge üldse! Me kõik oleme inimesed ja meil on suud peas, negatiivsusega teete endale karuteene. Täitsa müstika!
  Ja tagasi Tallinna maanteele jõudes, eksles üks vene memm sihitult ristmikul ringi. Meil on siin kaevetööd taas jõus, ristmik on segi paisatud (mul mürin elamises, asjad lendavad) ja see tekitab segadust. Tahtsin omast arust memme aidata ja küsisin mida ta otsib ja sain venekeele roppuse osaliseks, nagu p..alaviin langes kaela. Otsis bussijaama, aga mina näitasin sinna, kus see asuma peaks, no ma ka ju ei tea täpselt, ma ühistrantsporti ei kasuta, liigun jalgsi või autoga. Jah, näed kahte inimest ja mõlemad sõimavad, kuhu me nii välja jõuame?

 Aga meie kepikõndimine kulges kenasti, tegin imelisest Pärnus hulga fotojäädvustusi ja jagan neid ka teiega. Kui me olime juba jõudnud Jahtklubi läheduses suva silla juurde, selgus et see on remondis, tulime kaarega tagasi, läbi Tallinna väravate. Võtke siis teadmiseks et sealt üle ei saa.

Ahjaa, sülti keetsin ka eile, need fotod jäädvustan rohkem enda jaoks. Head isu! :)


 Aga mis ma ikka lobisen, lasen fotodel kõnelda.
Liigutage ennast ja olge terved!

aga need veel suletud ...
Tallinna väravad on avatud

tagasi ... Tallinna väravad paistavad...
ja see on nüüd see teine sild, Jahklubi juures, suletud
Germo sillal
sillal, oma tuhkblond juus on välja kasvanud suurel määral...
noorpaaride lemmikkoht
sild üle vallikraavi
Koidula pargis
Koidula pargis

Endla
minek ...

nõndaks ...
seanahk, seasabad, porgand, sibul, küüslauk, vesi 


6.aprill. 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar