esmaspäev, 20. aprill 2020

KRIMI-EESTI - Margo Vaino, Juhani Tamminen


 Vahelduseks ilukirjandusele lugesin läbi tõsielu ainetel kirjutatud krimiraamatu "Krimi-Eesti," mille on Kanl 2 vändatud saate "Krimi" ainetel raamatuks teostanud Margo Vaino ja Juhani Tamminen. Muidugi sisaldab raamat veel palju enamat, ka seda, kuidas autorid raamatut kirjutades enda elu ohtu seadsid.

 Siis on paljastatud palju räpaseid tõdesid, mis tegelikult toimub nii Eestis, kui mujal. Autorid jagasid asja uurides ennast Eesti ja Soome vahet. Käisid ära ka räpases Mikkeli vanglas, kus 2 eestlasest meest valesüüdistuse eest istusid.

 Lisaks paljastatakse inkassofirmade telgitaguseid ning raamat sisaldab ka pandimajadega seotud lugusid. Kõneleb tankistidest, arvevabrikust, kelmide mängudest, lapsevargusest, vale-viagarast ja paljust muust. Loe ise!

 See on laenuks saadud raamat, sestap mina seda välja ei laena. Ehk leiad raamatukogust!

 Karm raamat!

Rahva Raamatu lehelt:RAAMAT

KRIMI-EESTI

Autor: MARGO VAINO
 0 Google +0  0 Share0
Kahe juhtiva krimireporteri Juhani Tammineni ja Margo Vaino vahetud kogemused kokkupuudetest seaduse vastaspoolega. Võlgade sissenõudmine - vahendeid valimata! Kuidas lavastada vägistamist? Pandimajade salaelu.

Ajakirjanikud toovad lugejateni värvikad kirjeldusi isiklikult läbielatust - alates inimkaubandusest ja lõpetades majanduskuritegevusega.
Kanal 2 tõsi saade “Krimi”

20. aprill. 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar