neljapäev, 19. märts 2020

Jaansoni rada 170.päev


 Issand kui hea on olla!
Kui ma täna hommikul kell 7.55 silmad avasin ja päike läbi ruloo sisse säras, said plaanid paika. Jah, eilset ilmateadet piiludes, nägin et täna on rajapäev, et reedel ja laupäeval pöörab ilm taas ära, tuli juhust kasutada.

 Täna on ka väike juubel, 170. korda rajal. Tõsi küll, viimasel ajal oleme natuke laisemad olnud ja see annab tunda. Kui ma eile nägin et kaalunumber on pool kilo suurem, ei olnud tunne just hea. Lisaks annab see kepikõndides väga tunda. Läbisime 6,3 km, kuigi oleks võinud ka 5 km-ga leppida, sest võrrit korralikult võhmale. Aga see on ju hea.

 Millalgi blogisin, et ma pole ammu enam haige olnud, aga möödunud esmaspäeval käis haigus minust üle. No hommikul ärkasin nohuga, mis esmapilgul tundus halastamatu, aga sain temaga sõbraks ja saatsin minema.
Solvusin?Kuidas ma ühe päevaga nohust lahti sain? Mul on riiulis igasuguseid erinevaid omatehtud tinktuure ja siirupeid, võtsin päeva jooksul 3 lonksu kuusekasvu siirupit, ühe flovomedi tableti, tegin reikit ja silvat ning kandsin omatehtud (erinevatest mineraalidest) käekette ka öösel käe peal. Jah, mõni võib naerda, aga teisipäeva hommikul tõusin ilma nohuta, vaid nina ja ninaalune olid veel sellest happelisest vedelikust, mida kogu esmaspäeva ninast jooksis, lausa katki.

 Alternatiivmeditsiin aitab ka tervendada. Nii on ja nii jääb! Meie oleme terved ja õnnelikud, olge teie ka!

Fotod:
stardiks valmis
Germo ka rõõmus kuigi tuli ehituselt läbi pugeda :)
meie armas rada
imeline päike tervitas meid rõõmsalt

1 km läbitud ...
2 km läbitud ...
3 km läbitud
lemmikkohas
vaja ju jäädvustada :)
muska ehitab :)


19. märts. 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar