reede, 7. veebruar 2020

Tänases Nelli Teatajas!


 Mõnikord kirjutan ma ka ajalehes Nelli Teataja ning täna ilmunud numbris on sisukas artikkel Ema Enest ehk Ene Raudkatsist. Soovitan lugeda! Ene on põnev ja päikeseline persoon. Aitäh maailm, et meid kokku viisid! See juhtus aastate eest Kuremaa raamatukogus, kus ma oma raamatuid esitlemas käisin.

 Minu elus on üldse hetkel teised tuuled, sellised põnevad ja isegi pisut atraktiivsed, sestap teen ka netivabu päevi. Aga igale asjale oma aeg ja hetkel ma pikemalt ei kirjutaks.

 Täna nägi ilmavalgust ka mu uus luuleraamat "Ärgake", järjekorralt nr 9. No kui ka lasteluule raamat hulka arvestada siis lausa kümnes juba.  Selle küljendas Vallo Hallik, kujundas Katrin Meema, kaanepildi tegi Jana Valge, toimetas Irene Õmblus ning asjatas muidugi ka Heli Hallik. Välja andis kirjastus Hea Tegu. Aitäh, minu inimesed! Tohutult ilusad kaaned!

 Ahjaa, ma ikka pean oma asjatamisi ka siin blogis jäädvustama, ühel päeval ju harjutasin roostes käega joonistamist, teisel päeval kurnasin tinktuure pudelitesse. Liikunud olen ka, aga mitte kepikõndides, kuid küll ma taas rajale jõuan. Kirjatööd on palju olnud ja see seab mõningaid piiranguid. Ja tegelen ka reikiga, nüüd teen taas endale igapäevaselt ja korra nädalas olen ka teisele inimesele teinud. Kui saan endale massaažilaua, võtan aktiivsemalt ette. Lisaks on mul veel palju plaane, millest siin avalikus blogis ma ei kirjuta.
  Mis sellest kasu? Aga vaat niipalju on kasu, et ma ei tea enam ammu mis on külmetushaigused, kuigi eelmisel talvel olin lausa kaks korda kuu jooksul haige. Aga, lisaks reikitamisele, on mul veel omad nipid j asjad, tervislik toitumine, kodu energeetika korrashoid jnejne....no silvatamine ka jne... Aitab hetkel sellest!

 Lisaks jäädvustan ka selle, et minu romaan "Westoffhauseni häärberi saladus" troonib Heli kirjastuse edetabeli tipus. Seda siis müügiedetabeli omas ja jaanuari seisuga. See lisab päikest päeva. Raamatud hakkavad poodidest otsa saama, minu käest saate veel osta!

 Igal juhul olen olemas, elan ja helan ning olen õnnelik. Ilus aasta on alanud ja ma südamest loodan, et kogu aasta kujuneb selliseks. Soovin ka blogilugejatele imelist aastat!

Armastan!
jaanuari TOP

päevakangelane Ema Ene
armas Ene abikaasaga

minu armas uus luuleraamat
natuke ikka ju mu sõpra Marco Tasast meenutab? :)
tinktuurid riiulis


7. veebruar. 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar