esmaspäev, 10. veebruar 2020

ARMASTUSEGA FÄNNIDELT - Ketlin Priilinn


 Ma ei ole kokku lugenud mitu Ketlin Priilinna raamatut läbi lugenud olen, aga sellel polegi tähtsust. Loen tema raamatuid hea meelega. Eriti lemmik on muidugi krimisari, millest vaid 1 raamat on lugemata. Antud raamat sellesse sarja küll ei kuulu ja tegu on pigem noorteromaaniga, aga kõlbab lugeda ka täiskasvanutel. "Armastusega fännidelt" on kirglik fänniromaan, kus peategelane on kiindunud ühte bändi, selle liikmetesse ning eriti naislauljasse.
 Teades autori kiindumusest ühte naislauljasse, pole raske arvata kus kohast inspiratsioon pärineb, kuigi see on siiski ilukirjanduslik raamat (millesse on alati lisatud ka fantaasiat) ja ei tarvitse vastata reaalsele elule.

 Mina igatahes nautisin selle raamatu lugemist. Usun, et meil kõigil on või on olnud omad eelistused muusikas ja muusikute hulgas, nii minulgi. Antud raamatus kirjutab 18 aastane peategelane oma kiindumusest ja armastusest teatud bändi ja selle liikmete vastu. Kuidas ta suisa 13 kontserdist osa võttis, autogramme ja silmsidet otsis ja leidis. Tulihingeline piiga kogub raha ja läheb bändiga maailmaturneele, kus kohtub ja tutvub teiste tulihingeliste fännidega. Teda ootavad ees põnevad seiklused ja ka pettumused.

 See haaravalt kirjutatud raamat paneb nostalgitsema. Mäletan kuidas ma ise (peategelasega üheealisena) kunagi mõnda bändi fännasin. Näiteks ka Rootsi bändi Charizmat, nende kontserditel käisin ja ühtäkki toonases Kuld Lõvi trahteris ühe bändi liikmega tutvusin, mulle plaat koos pühendusega kingiti jne...Olid ajad! Siirad tänud, hea Ketlin, et viisid mind ajas tagasi!

Tutvustus:RAAMAT

ARMASTUSEGA FÄNNIDELT

 2 Google +0  0 Share0
Lisann oli üheteistaastane, kui temast sai maailmakuulsa bändi Dreamblue tulihingeline fänn. Nüüd, kaheksateistaastaselt, otsustab ta osaleda Dreamblue maailmaturneel, järgnedes bändile üheksasse riiki ja käies kolmeteistkümnel kontserdil. Oma teekonnal tutvub ta paljude värvikate kaasfännidega, leiab nii sõpru kui ka vaenlasi, satub täbaratesse olukordadesse ja hakkab mitmeid asju nägema uue pilguga. Reisi lõpuni ei kaota Lisann lootust, et täitub tema suurim unistus – kohata oma ebajumalaid silmast silma ja öelda nendele, kui palju ta neid armastab. „Armastusega fännidelt” on noorteromaan, mis pakub sissevaadet fännikultuuri ja tutvustab paljudele raskesti mõistetavat kirge, mis ühendab fänne nende iidolitega.





10. veebruar. 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar