teisipäev, 26. september 2017

Jaansoni rada 71.päev


 Täna läbisin 9,7 km. Käisin üksinda kepikõndimas, aga nägin rajal palju tuttavaid. Nii ilus ilm lihtsalt ei lubanud mul vähema vahemaaga leppida. Pärnus on täielik suvi ja ma natuke kahetsen et panin paksemad dressikad jalga.

 Ma pole üldse väsinud, tunne on sama nagu peale 6 km läbimist. Ausalt. Kui veel eile ja üleeile olid jalad hüppeliigese kohapealt veidi kanged, siis tänaseks on kõik ok. Üleeile lihtsalt olid ilmselt mul valed jalatsid jalas, Portugalist toodud tennised, mille sisetallad on kahjuks paberist ja lähevad kõndides kortsu ning tekitavad ebamugavust. Pean neile uued sisetallad ostma, sest olen tenniseid kandnud vaid 2 korda ja paber on lihtsalt katki. Muidu on need mugavad ja ilusad. Aga ilmselt on mu jalad harjunud vanade ja armsate tossudega, kes/mis on juba parajad pensionärid, aga mugavad.

 Tore oli kohata rajal Ullat, kes ka tervisesporti harrastamas käib. Nii me umbes 2 ja pool kilomeetrit koos rajatasimegi. Temal on küll Raeküla mets ligemal ja metsarada on alati mugevam, aga ikkagi oli tore kokku "joosta!" Teinekordki, eks?

 Pärnu on imeilus linn, nii jäädvustasin teda fotodele. Fotoaparaadiga tulevad ju ilusamad fotod ka. Tahtsin eile leitud udulehtrikud metsa alt ära korjata aga keegi oli minust juba ette jõudnud. Ja korilasena peatus mu pilk jätkuvalt iga põõsa ja puu all. Jätsin seened kasvama. Minge korjama!

 Nüüd aga fotogalerii ja siis süüa tegema. Evele ja Kaidile tänud "lapsehoidmise" eest! ;)

jätkuvalt kestab lemmikmaja renoveerimine..
päikeseline sügis(rada)...
2 km läbitud...
kohustuslik selfi...
3 km läbitud...
Pärnu Rannajooks tulekul...
ilus vaade 4 km-l...
4 km läbitud...
kohe jõuan sillale..
sillal...
lemmikkohas...
6 km läbitud...koos Ullaga.
ilus...
....
7 km läbitud...
võrratu!
kunagise kodukoha juures, Väike-Jõe tänaval...
8 km läbitud....
kodurajoon paistab...
9 km läbitud ja natuke veel koju...

26. september. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar